Daredevil bitmedi kanal tarafından bitirildi. Çarpışma kendisi bitirecek arada çok büyük bir fark var![]()
Tekerlek dilimli kütük bey halı bacım
Daredevil bitmedi kanal tarafından bitirildi. Çarpışma kendisi bitirecek arada çok büyük bir fark var![]()
Tekerlek dilimli kütük bey halı bacım
Burda nasılsa bitti bitecek diye izlemedini kast ettim hemen kütüklük ediyor dizimize @MasacRE beyTekerlek dilimli kütük bey halı bacımNetflix iptal etmese bitmeyecekti hele 3.sezonla 5.sezonu görürdü. Çarişma aten bitik başladı. İşiniz gücünü fanlık yapıp abartmak
Sosyal medya zaten Kıvanç için izliyor
![]()
Yuvarlanasıca kütük @MasacREBurda nasılsa bitti bitecek diye izlemedini kast ettim hemen kütüklük ediyor dizimize @MasacRE bey ?A
destereden dolayı @Harunnn60 dan destek alıyordu ama büyük patron burada Masacrei keser![]()
İzleyecektik sırf bitti diye nasılsa bitti izlemem diyip kaçtı
Çarpişik diziyi izlemez. Zaten iptal edilmese bile sezon sonuna kadar birikeceği için 2 saatlik diyip izlemezİzleyecektik sırf bitti diye nasılsa bitti izlemem diyip kaçtı@MasacRE
Çarpılmayıda bitiyor diye bırakmıssındır dedim sonra o kütük sözleri etti ?A@Harunnn60
Oraya kadar doğruda Derevile dil uzatınca utansın türü olmamasına rağmen rahmetli bile diziyi bitirdiÇarpişik diziyi izlemez. Zaten iptal edilmese bile sezon sonuna kadar birikeceği için 2 saatlik diyip izlemezAz cok senaryoyu biliyordur. Demiş zaten yukarda keyif vermıyor gibi bişey
@MasacRE
Şaşırtıcı olmaz, Kanal D de boş21 Mart için de Bir Zamanlar Çukurova yok diye haber acarsiniz @Yiğitt![]()
haftaya atv deki olmayacak inş amin..Şaşırtıcı olmaz, Kanal D de boş![]()
Ne bırakması ben diziyi 1 bölüm bile izlemedimİzleyecektik sırf bitti diye nasılsa bitti izlemem diyip kaçtı@MasacRE
Çarpılmayıda bitiyor diye bırakmıssındır dedim sonra o kütük sözleri etti ?A@Harunnn60
Bacım izlemişin gibi konuşmuşNe bırakması ben diziyi 1 bölüm bile izlemedimE öyle pat diye bitirilince de hevesim kaçtı, Disney devam ettirirse izlerim, yoksa çok zor baya beklemesi lazım
![]()
Belki de sen bacıma öyle anlatmiştirsinSen ne bakıyorsun bacının konuşmasına, onun dili bizden farklı bilmiyor musun@Çiğdem
Bizde yalan yanlış olmazBelki de sen bacıma öyle anlatmiştirsin![]()
Siz kaç kişinizBizde yalan yanlış olmaz![]()
adasfdghsajksadBiz Safiye Sultanız yalan söylemeyiz@xemrexxx
Biz Safiye Sultanız yalan söylemeyiz@xemrexxx
Bu amcaya gelesice .ssadasfdghsajksadBeklenmedik yerden gelmeseydin iyiydi
![]()
Sen ne bakıyorsun bacının konuşmasına, onun dili bizden farklı bilmiyor musun@Çiğdem
Hhaha senden bir cümle alsam gerisi abartı işteNe bırakması ben diziyi 1 bölüm bile izlemedimE öyle pat diye bitirilince de hevesim kaçtı, Disney devam ettirirse izlerim, yoksa çok zor baya beklemesi lazım
![]()