Damien Duff
Süper Favori Üye
Milli güvenlik sorunu demişler bu olaydan kaynaklı kanal d nin yayın lisansı giderKötü olmuş.
ben hep iyi niyetliyimdir herkes bilirKız art niyetlilerin başısın sen. 😱
Kız iyi niyet göstergesi mi sergiledin bir kez olsun yuhhh. 😱ben hep iyi niyetliyimdir herkes bilir![]()
ben hep iyi niyetliyimdir herkes bilir![]()
Çarpık, yalanlarında boğul.Kız iyi niyet göstergesi mi sergiledin bir kez olsun yuhhh. 😱
Eeee boşuna dememişler insan inandığı yalanın ipiyle boğar kendini diye.Çarpık, yalanlarında boğul.![]()
Çarpık, yalanlarında boğul.![]()
Yakında 12.melunun yok oluşunun ardından yapacağım garip mesajlar videosuna koyarım bu mesajı daEeee boşuna dememişler insan inandığı yalanın ipiyle boğar kendini diye.@xemrexxx
Yok sağol 😂
Çağatay izlemek istemiyorum 😂Niye ki sen seversin Aksiyonu![]()
Senin yok oluşun onunkinden hızlı olacak.Yakında 12.melunun yok oluşunun ardından yapacağım garip mesajlar videosuna koyarım bu mesajı daşöyle bir video olacak
Senin yok oluşun onunkinden hızlı olacak.@12.Adam
Vezir bensem piyonlar her şeye hazırlıklı olsun, zira olmayanı bile oldururum.
Kız bu Çiğdem ecünnüsü bizim Çiko olmasın oğlana kafayı takan. 😱 @xemrexxx @12.Adam @Bully @Angelica @MasacRE @S.G.A.T. @batuhankaralar @offensive @ozmoturk
Zaten hiç sevmiyordu Çağatay'ı bizim zilli. Yapar mı yapar valla her şey beklenir ondan
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, Çiko'nunki de o hesaptı.Zaten hiç sevmiyordu Çağatay'ı bizim zilli. Yapar mı yapar valla her şey beklenir ondan![]()
Kanal d ye bir şey olmazsaÇağatay tuttursun isterim. Ethem Özışık ilk bölümleri güzel yazar. Bekliyoruz bakalım.