- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Olabilir dedim.Ben sana kesin tv olacak demiştim, sen itiraz etmiştin dijital olacak diye![]()
Olabilir dedim.Ben sana kesin tv olacak demiştim, sen itiraz etmiştin dijital olacak diye![]()
Aferin meluna güzel had bildiriyorsun.Yeni koca arıyordur.
Megolaman çarpık
------
Sana dil mi atıyorlar ? Ahahahah
bnmle uğraşanların sonu hep böyle oldu forumdaSen varken kimsenin haddine değil banlanmak.![]()
Ben hariç.bnmle uğraşanların sonu hep böyle oldu forumda
ne alakası varBen hariç.![]()
Aaa sağol hayatım beni düşman olarak görmediğin için.ne alakası varbim kastettiğim kişiler böyle olduklarım
Aferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.Senden öğrendiklerimi sergiliyorum.
Cezam düştü nbr ?
Değil mi ?![]()
Kesinlikle ah bir de instaya uğrasan daha fena şeyler derdim çarpığa ama olmuyor maalesef…Aferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.![]()
Senden öğrendiklerimi sergiliyorum.
Cezam düştü nbr ?
Değil mi ?![]()
ayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alırAferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.![]()
Kanal d nin lisansı gitmezse yayınlanır @xemrexxxayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alır![]()
Kız art niyetlilerin başısın sen. 😱ayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alır![]()