- Reaksiyon puanı
- 67,760
- Puanı
- 1,060
Olabilir dedim. Uydurma...Ben sana kesin tv olacak demiştim, sen itiraz etmiştin dijital olacak diye
Olabilir dedim. Uydurma...Ben sana kesin tv olacak demiştim, sen itiraz etmiştin dijital olacak diye
Aferin meluna güzel had bildiriyorsun. @xemrexxxYeni koca arıyordur.
Megolaman çarpık
------
Sana dil mi atıyorlar ? Ahahahah
bnmle uğraşanların sonu hep böyle oldu forumdaSen varken kimsenin haddine değil banlanmak.
Ben hariç.bnmle uğraşanların sonu hep böyle oldu forumda
ne alakası var bim kastettiğim kişiler böyle olduklarımBen hariç.
Aaa sağol hayatım beni düşman olarak görmediğin için.ne alakası var bim kastettiğim kişiler böyle olduklarım
Aferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.Senden öğrendiklerimi sergiliyorum.
Cezam düştü nbr ?
Değil mi ?
Kesinlikle ah bir de instaya uğrasan daha fena şeyler derdim çarpığa ama olmuyor maalesef…Aferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.
Senden öğrendiklerimi sergiliyorum.
Cezam düştü nbr ?
Değil mi ?
ayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alırAferin böyle devam, her yaptığımdan bir ders çıkarmak senin lehine olur.
Kanal d nin lisansı gitmezse yayınlanır @xemrexxxayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alır
Kız art niyetlilerin başısın sen. 😱ayol cezan düşse nolur çok açık veriyorsun, art niyetli birinin senden kurtulması birkaç dk sini alır