Çağatay Ulusoy'lu "Eşref" Dizisinin Kanalı ve Detayları Netleşti!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,738
Puanı
1,060
1730402606097.png

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin kanalı ve detayları belli oldu!

Son olarak Gaddar dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncunun yeni dizi projesi "Eşref" için Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın patronu olduğu Tims&B Productions ile anlaştığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Son bilgilere göre Kanal D'de ekranlara gelecek olan diziyi Uluç Bayraktar yönetecek, projenin senaryosu ise usta kalem Ethem Özışık'a emanet edildi.

Şubat ayında ekranlara gelmesi planlanan dizinin konusu şöyle: "Eşref(Ulusoy) yıllar önce Afyon’daki bir çiftlikte amcasıyla birlikte çalışırken tanıştığı bir kızı Rüya olarak adlandırmış ve onu yıllarca aramıştır. Yıllar sonra Eşref’in hayatına giren Nisan adlı kadın her şeyin seyrini değiştirecektir. Nisan’ın, Eşref’e kafayı takmış olan Çiğdem adında bir polise muhbirlik yapması Eşref’in sonunu hazırlayan bir sırra dönüşmesine sebep olacaktır."

"Eşref" Şubat'ta Kanal D'de!

Kaynak: TGRT Haber

dizideki 3 ana karakterden biri eşrefe kafayı takmış kadın polis çiğdem mis , galiba rahmetsiz @Çiğdem sonunda en iyi yapabileceği rolü bulup oyunculuğa başladı, zaten Çağatay hep zibidi derdi, hiç sevmezdi :F :F @Bully @cookies @Dosi @MasacRE

Kız bu Çiğdem ecünnüsü bizim Çiko olmasın oğlana kafayı takan. 😱 @xemrexxx @12.Adam @Bully @Angelica @MasacRE @S.G.A.T. @batuhankaralar @offensive @ozmoturk
Kız bunu 10 gün önce demişim, beni taklit etmeyi bırak ,asla ben olamazsın sıska ve çirkin şey :A:A @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @12.Adam @Bully @MasacRE @S.G.A.T. @ozmoturk @12.Adam @batuhankaralar @Royal Highness

Kocası boşadıysa bunu bu da parlaklara sardı yine zaar. :A
Yeni koca arıyordur. :A
Olurmu olur valla :A
:A
Kız bunu 10 gün önce demişim, beni taklit etmeyi bırak ,asla ben olamazsın sıska ve çirkin şey :A:A @Angelica @Dosi @Zeyno @cookies @12.Adam @Bully @MasacRE @S.G.A.T. @ozmoturk @12.Adam @batuhankaralar @Royal Highness

tutmuşsun işte ama ne fayda önemli olan söyleyen kişinin benim gibi zirvede olması , senin söylemen çok da etkili değil :A
Megolaman çarpık :A
Tutsaydım bana bulaşma diye hiç yazmazdım öyle bir şey. :A

Ayrıca zirvede olan ben olduğum için yine boş zırvalara başlama tatlım. :F

He insanların işi gücü yok senin dediğini aklında tutacak :A @serhatt
------

Sana dil mi atıyorlar ? Ahahahah