O da mantıklı
İnadını kırar umarımO da mantıklıGizli arşivini ortaya dökecek diyelim o zaman bu diziden sonra
İkisini de severim ben.Yani İçerdenin yıldızı Arastı demek istedim ayrıca @Özgür sanırım çağataycı değil Arascı onu sizden ayırıyorum
Gayet iyi tanıyorum hayatım.beni hiç tanıyamamışsın...
İyi tanısan hep azgın olduğumu iddia etmezdin .ssGayet iyi tanıyorum hayatım.
Konuşturma beni Galata’nın yakınındaki cafede otururken yanımızdan geçen parlağı hatırla.İyi tanısan hep azgın olduğumu iddia etmezdin .ss
Hahahahaha ay hala unutmadın be sen onuKonuşturma beni Galata’nın yakınındaki cafede otururken yanımızdan geçen parlağı hatırla.
Senin o lafın çok güldürmüştü beni.Hahahahaha ay hala unutmadın be sen onu
Senin de gözün kaldı ki unutamıyorsun herifiSenin o lafın çok güldürmüştü beni.Bir de çok güzel bir gün geçirmiştik sizle ondan unutmuyorum.
Herifi unuttum senin cümleni unutmadım.Senin de gözün kaldı ki unutamıyorsun herifi
Duygular karşılıklı canım, çok özlendiniz
Ya ben gelme planları yapıyordum ardından bir kaç gün sonra virüs patladıHerifi unuttum senin cümleni unutmadım.Aklımda kalan başka cümlelerin de var baya komik.
Tam da Mart’ta görüşecektik.
Yazın düzelirse bu durumlar, kursun son 2 dersi için geleceğim o zaman buluşuruz.Ya ben gelme planları yapıyordum ardından bir kaç gün sonra virüs patladı
Yan role düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?