Adam yetenekli, başarılı.Aaa sen neden bu kadar Aras'a sevdalandın noluyor![]()
Adam yetenekli, başarılı.Aaa sen neden bu kadar Aras'a sevdalandın noluyor![]()
Çağatay her zaman öndeAdam yetenekli, başarılı.![]()
Abartma be Vartolu Çukur’da iyice geri planda kalan bir karakter oldu Aras öyle değildi.Aras şuankı Vartolu konumundaydı İçerdede@serhatt
Sen parlaklarını kendi arasında yarıştırmazdın hayret. 😱Çağatay her zaman önde![]()
Çağatay'a karşı bir azgınlık var içimde son günlerde .ssSen parlaklarını kendi arasında yarıştırmazdın hayret. 😱
Sadece son günlerde mi.Çağatay'a karşı bir azgınlık var içimde son günlerde .ss
Sus be, her gece çağatayın cıbıldak resimlerine sarılıp uyuduğunu biliyoruz.@serhatt @Özgür @Forumdash @xemrexxx
Nesi klişe be padişah hükmünde bir rol çatla![]()
Yani İçerdenin yıldızı Arastı demek istedim ayrıca @Özgür sanırım çağataycı değil Arascı onu sizden ayırıyorumAbartma be Vartolu Çukur’da iyice geri planda kalan bir karakter oldu Aras öyle değildi.![]()
beni hiç tanıyamamışsın...Sadece son günlerde mi.Bence her zaman var sende
![]()
Fok Aras'tı tabiki Çağatay'dıYani İçerdenin yıldızı Arastı demek istedim ayrıca @Özgür sanırım çağataycı değil Arascı onu sizden ayırıyorum![]()
![]()
![]()
Ana başrol kim bu değilmiSen 2. adamları seversin. Bu sefer Çağatay gözüne girecek artık hissediyorum![]()
Barbaros'un abisi olacakmış. Ana başrol herhalde Barbaros'u oynayacak kişi olurAna başrol kim bu değilmi![]()
Barbaros kim olacak onu tutarızBarbaros'un abisi olacakmış. Ana başrol herhalde Barbaros'u oynayacak kişi olur![]()
Bakma şimdi böyle dediğine, bu dizide Çağatay'ı tutacak bak göreceksinÇağatay varken başkasını nasıl tutarsın be 😱 @MasacRE
Hala inkar ediyor gudubet bunakBakma şimdi böyle dediğine, bu dizide Çağatay'ı tutacak bak göreceksin![]()