Adam yetenekli, başarılı.Aaa sen neden bu kadar Aras'a sevdalandın noluyor
Adam yetenekli, başarılı.Aaa sen neden bu kadar Aras'a sevdalandın noluyor
Çağatay her zaman öndeAdam yetenekli, başarılı.
Abartma be Vartolu Çukur’da iyice geri planda kalan bir karakter oldu Aras öyle değildi.Aras şuankı Vartolu konumundaydı İçerdede @serhatt
Sen parlaklarını kendi arasında yarıştırmazdın hayret. 😱Çağatay her zaman önde
Çağatay'a karşı bir azgınlık var içimde son günlerde .ssSen parlaklarını kendi arasında yarıştırmazdın hayret. 😱
Sadece son günlerde mi. Bence her zaman var sendeÇağatay'a karşı bir azgınlık var içimde son günlerde .ss
Sus be, her gece çağatayın cıbıldak resimlerine sarılıp uyuduğunu biliyoruz. @serhatt @Özgür @Forumdash @xemrexxx
Nesi klişe be padişah hükmünde bir rol çatla
Yani İçerdenin yıldızı Arastı demek istedim ayrıca @Özgür sanırım çağataycı değil Arascı onu sizden ayırıyorumAbartma be Vartolu Çukur’da iyice geri planda kalan bir karakter oldu Aras öyle değildi.
beni hiç tanıyamamışsın...Sadece son günlerde mi. Bence her zaman var sende
Fok Aras'tı tabiki Çağatay'dı ÇATLA KUDURYani İçerdenin yıldızı Arastı demek istedim ayrıca @Özgür sanırım çağataycı değil Arascı onu sizden ayırıyorum
@Özgür Sana Çağataı yasaklıyorFok Aras'tı tabiki Çağatay'dı ÇATLA KUDUR
Ana başrol kim bu değilmiSen 2. adamları seversin. Bu sefer Çağatay gözüne girecek artık hissediyorum
Barbaros'un abisi olacakmış. Ana başrol herhalde Barbaros'u oynayacak kişi olurAna başrol kim bu değilmi
Barbaros kim olacak onu tutarız @Bully @Özgür @ForumdashBarbaros'un abisi olacakmış. Ana başrol herhalde Barbaros'u oynayacak kişi olur
Bakma şimdi böyle dediğine, bu dizide Çağatay'ı tutacak bak göreceksinÇağatay varken başkasını nasıl tutarsın be 😱 @MasacRE
Hala inkar ediyor gudubet bunak @ÇiğdemBakma şimdi böyle dediğine, bu dizide Çağatay'ı tutacak bak göreceksin