Çağatay Ulusoy ve Çağan Irmak 'Call My Agent' Uyarlamasına Konuk Olacak!

O diziyi fragmanlarından takip ediyordum sadece :D kısa sürdü hiye hatırlıyorum ama sonu farklı olur inş :D

5 veya 6 bölüm sürmüştü sadece. Reklam gelirleri düşüktü sanırım onun.

Sonu benzemesin Allah korusun. :A

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Her hafta ünlü konuğu son zamanlarda Jet Sosyete yapmıştı, ama o internet dizisi ve sit-com'du. Bu türde bir ilk olacak sanırım.

Bence de ilk üçe girmeli...
Evet yazarken jet sosyete aklıma gelmişti öyle değiştiriyim dedim cümlemi :D Bu dizi tek tutmazsa kanalın tuhaf stratejilerinden tutmaz reklamı pek beceremiyor star.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Evet yazarken jet sosyete aklıma gelmişti öyle değiştiriyim dedim cümlemi :D Bu dizi tek tutmazsa kanalın tuhaf stratejilerinden tutmaz reklamı pek beceremiyor star.

Reklam konusunda en iyi Acun Ilıcalı'dır. :A Bir şeyi ne yapar, ne ettirir tutturur PT kuşağında.

Kanal doğru düzgün tanıtım yapar umarım hem sosyal medyada hem de TV'de.

• Beğendim
Reklam konusunda en iyi Acun Ilıcalı'dır. :A Bir şeyi ne yapar, ne ettirir tutturur PT kuşağında.

Kanal doğru düzgün tanıtım yapar umarım hem sosyal medyada hem de TV'de.
bkz: Doya Doya Moda. Starda olsa o ilk 100 e giremezdi :D
Umarım ya bu sefer güvenmek istiyorum kanala.

• Beğendim
bkz: Doya Doya Moda. Starda olsa o ilk 100 e giremezdi :D
Umarım ya bu sefer güvenmek istiyorum kanala.

Kesinlikle, zaten Star TV'nin gündüz kuşağında ki hiç bir programı tutmuyor ama Doya Doya Moda Star TV'de Söylemezsem Olmaz ile yarışırdı. :A

Bende güvenmek istiyorum, umarım şaşırtır bu sefer.

• Beğendim
Bence de bir sebep kalmadı. :A Zaten merakla bekliyordum, ilk üç bölümün konuklarını öğrenince merakım kat be kat arttı. :bhr:

Umarım görür... Tedirginim reyting yüzünden. :(
Aynen ya :A
Ben de tedirgin oluyorum da ekrankardaki bazı güzel olmayan bana göre diziler izlenirken bu neden izlemesin bee :A

• Beğendim