Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de.Bende öyle düşünüyorum ama Şampiyonlar Ligi maçları var o yüzden değiştirebilir.
Ben açtım konuyu konuşuldu.
Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de.Bende öyle düşünüyorum ama Şampiyonlar Ligi maçları var o yüzden değiştirebilir.
Ben açtım konuyu konuşuldu.
Kesinlikle öyle olacağını sanmıyorum zaten.Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de.Ama sırf bu sebepten dolayı değisecekse bile günü yine başarılı olacaktır dizi ama sanmıyorum ben.
Al kardeş https://fav10.net/forum/threads/diriliş-ertuğrul-İle-İlgili-yeni-Çarpıcı-bilgiler.247924/Bununla ilgili konuşma forumda da geçti kısa süre önce, ama konusu açılmıştı mı hatırlayamadım.
Laptopum yok babam is yerine götürdü sınavlarım yüzünden yoksa açardım konusunu ama telden idare edicez.@Ahmad
BUNLAR HEP korku işteArkadaşlar duyduğum habere göre Diriliş Ertuğrul gün değiştirdi. Salı günleri yayinlanacakmis.
http://m.milliyet.com.tr/dirilis-ertugrul-oyuncusundan-ozel-magazin-2078048/
Başka sitelerde de okumuştum.
@xemrexxx @Ahmad @cookies @sokak sanati @EFE UYSAL @dizi kolik @Çiğdem-
sana bağlı bu durum bak burak özçivit 2.sezon sonuna doğru ayrıldı 25 bölüm sonra döndü senin türün isterse dönerbende hiçççç sevmiyorum bu çağatay denilen çocuğu ama kösemede burak gibi başrollerden birisi konuk gelicek demiştim gelir ocakta geliceğine göre 10-15 bölüm konuk oynayıp sezon finalinde ayrılcıak eylüldede yeni bir diziyle dönücek @cookies dediği gibi
Kesin öyledir melunnn seni.BUNLAR HEP korku işte@Çiğdem- @EFE UYSAL a duyurulur
sana bağlı bu durum bak burak özçivit 2.sezon sonuna doğru ayrıldı 25 bölüm sonra döndü senin türün isterse döner
my varken o ka osmanlı dizisi tutmadı devamı kösem de aynısını yaparKesin öyledir melunnn seni.
Çok reklam alıyor zaten sen merak etme melunn.my varken o ka osmanlı dizisi tutmadı devamı kösem de aynısını yaparayrıca my en çok reklam alan diziydi kendi gününde diriliş zaten pahalı reklam alamazsa çöker
maliyeti 1.5-2 milyonmuş bunu karşılayacak reklamı alması zorÇok reklam alıyor zaten sen merak etme melunn.
Alıyor zaten yeterince reklam maliyeti 1 milyon 2 milyon diyenler sallamışlar, yeni sezonda daha çok çatlayacaksın.maliyeti 1.5-2 milyonmuş bunu karşılayacak reklamı alması zorgeçen sene 2milyondan fazla reklam alan karadayı ve vadi varidi bu sene karagül eklenmiştir yanlarına
engin altana 65 bin veren dizi tabi o ka pahalı olurAlıyor zaten yeterince reklam maliyeti 1 milyon 2 milyon diyenler sallamışlar, yeni sezonda daha çok çatlayacaksın.
Daha fazlasını hakediyor yeni yıldız kıskanma Halit Ergençe bin basar Meryemde batacak zaten.engin altana 65 bin veren dizi tabi o ka pahalı olur
halit ergenç bu kıyaslamalara girmiyor artık adam 6 dizide başrol oldu 6 sının da reyting ortalaması 10 reyting üstü kenan bile bu başarıya sahip değilken engin kimDaha fazlasını hakediyor yeni yıldız kıskanma Halit Ergençe bin basar Meryemde batacak zaten.
Git ya 10 reytingmiş sallama bari My ve Binbir gecede reytingi iyiydi.halit ergenç bu kıyaslamalara girmiyor artık adam 6 dizide başrol oldu 6 sının da reyting ortalaması 10 reyting üstü kenan bile bu başarıya sahip değilken engin kim
ayol adam sen doğmadan tv deydiGit ya 10 reytingmiş sallama bari My ve Binbir gecede reytingi iyiydi.
Adam tabi yaşlandı Engin daha genç daha çok geleceği var.ayol adam sen doğmadan tv deydikara melek-böyle mi olacaktı-zerda-aliye-binbir gece-muhteşem yüzyıl
tabi patlmayı zerda ile yaptı
30küsür yaşında ufalsında cebime girinAdam tabi yaşlandı Engin daha genç daha çok geleceği var.
Çok daha genç gösteriyor zaten bekle gör.30küsür yaşında ufalsında cebime girinduyan da daha 25 olmamış sanır
@Çiğdem- de genç gösteriyor ama pörsmüş,evde kalmış,pompy nin teyzesiyle aynı yaştaÇok daha genç gösteriyor zaten bekle gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?