Çağatay Ulusoy Kösem Sultan'da

Bende öyle düşünüyorum ama Şampiyonlar Ligi maçları var o yüzden değiştirebilir.

Ben açtım konuyu konuşuldu.
Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de.
Ama sırf bu sebepten dolayı değisecekse bile günü yine başarılı olacaktır dizi ama sanmıyorum ben.

Bununla ilgili konuşma forumda da geçti kısa süre önce, ama konusu açılmıştı mı hatırlayamadım.
Laptopum yok babam is yerine götürdü sınavlarım yüzünden yoksa açardım konusunu ama telden idare edicez.
@Ahmad

Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de.
Ama sırf bu sebepten dolayı değisecekse bile günü yine başarılı olacaktır dizi ama sanmıyorum ben.
Kesinlikle öyle olacağını sanmıyorum zaten.

Al kardeş https://fav10.net/forum/threads/diriliş-ertuğrul-İle-İlgili-yeni-Çarpıcı-bilgiler.247924/

BUNLAR HEP korku işte
@Çiğdem- @EFE UYSAL a duyurulur

sana bağlı bu durum bak burak özçivit 2.sezon sonuna doğru ayrıldı 25 bölüm sonra döndü senin türün isterse döner

maliyeti 1.5-2 milyonmuş bunu karşılayacak reklamı alması zor
geçen sene 2milyondan fazla reklam alan karadayı ve vadi varidi bu sene karagül eklenmiştir yanlarına
Alıyor zaten yeterince reklam maliyeti 1 milyon 2 milyon diyenler sallamışlar, yeni sezonda daha çok çatlayacaksın.

Daha fazlasını hakediyor yeni yıldız kıskanma Halit Ergençe bin basar Meryemde batacak zaten.
halit ergenç bu kıyaslamalara girmiyor artık adam 6 dizide başrol oldu 6 sının da reyting ortalaması 10 reyting üstü kenan bile bu başarıya sahip değilken engin kim