Çağatay Ulusoy Kösem Sultan'da

neyse timurcuğum dediğim gibi sorumluluğu üstünden atıyor beren+hülya avşar üstüne 3.popüler bir isim gelir de dizi tutmazsakimse timur savcının başarısızlığı diye konuşmazdı haber doğruysa o 3.isim de gelmiş :D

CI1tF26UwAAsmkb.jpg

@Çiğdem- parlakların sakallı sakallı dolaşacak o h olsun sana :A @MelankoliK @gizem ak @cookies @Yiğitt
:( Biraz ara versin.

@sokak sanati ben Çağatay olabilir diye biriyle tartisiyordum kimle bilmiyorum ama yani sende noğğ diyodun :)

@Çiğdem- in dediği gibi 15 bölüm falan görünür sonra 2016 eylulde ay yapim dizisiyle döner :)
Kiz Çiko sen bu diziyi izlersin haa hep parlak :A

Yalniz ya dizi tutmazsa ?
Beren gelene kadar bile dayanamazsa yazık olur :(

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah korusun diyordum bende.:(

Çağatay'ın dizide yer almasına sevindim. Dönem dizisi farklı bir hava katacaktır kendisine eminim ama bilmiyorum bu dizi bana çok ilgi görebilecek bir havası var gibi gelmiyor nedense. Diriliş Ertuğrul'un iyi oranlar alması ve bu denli konuşulmasından dolayı olabilir...

son 3 transfer rezalet bildiğin diziyi sana uygun hale getiriyorlar :(
rahmetli, meral okay çağatay ulusoy ismini reddetmişti şimdi ise kemikleri sızlıyordur:(

dizi git gide gözümden düşüyor :(
bende hiçççç sevmiyorum bu çağatay denilen çocuğu ama kösemede burak gibi başrollerden birisi konuk gelicek demiştim gelir ocakta geliceğine göre 10-15 bölüm konuk oynayıp sezon finalinde ayrılcıak eylüldede yeni bir diziyle dönücek @cookies dediği gibi:F:F:F

Aynen öyle, Osmanlıya son dizilerde ilgi çok azaldı bence başka dönem dizileri yapmalılardı, hatırladığım bir zamanlar osmanlı ve fatih tutmamıştı. :D
mehmet akif alakurtu severim ama hiç fatih olurmu ondan kılıcıyla çaycıyı dövmüştü sette :F:F:F

gerçek hayattada oynadığı rolde sanıyormus öyle hastalığı varmış kendsini gerçektede fatih sanıp kılıçla çaycıyı dövmüştü hahah:F

mehmet akif alakurtu severim ama hiç fatih olurmu ondan kılıcıyla çaycıyı dövmüştü sette :F:F:F

gerçek hayattada oynadığı rolde sanıyormus öyle hastalığı varmış kendsini gerçektede fatih sanıp kılıçla çaycıyı dövmüştü hahah:F
Aynen kesinlikle, Filinta bile çok izlenmiyor inşallah bu sezon çok yükselecek. :D

Arkadaşlar duyduğum habere göre Diriliş Ertuğrul gün değiştirdi. Salı günleri yayinlanacakmis.
http://m.milliyet.com.tr/dirilis-ertugrul-oyuncusundan-ozel-magazin-2078048/
Başka sitelerde de okumuştum.
@xemrexxx @Ahmad @cookies @sokak sanati @EFE UYSAL @dizi kolik @Çiğdem-
Filinta ile gününü karıştırmış olabilirler haberi yapanlar. Gün değişikliği yapıp diziyi riske atacaklarını sanmıyorum. Gerçi Salı günü de başarısını devam ettirir o ayrı ama yine de Çarşamba günleri devam edecektir dizi. :)

Filinta ile gününü karıştırmış olabilirler haberi yapanlar. Gün değişikliği yapıp diziyi riske atacaklarını sanmıyorum. Gerçi Salı günü de başarısını devam ettirir o ayrı ama yine de Çarşamba günleri devam edecektir dizi. :)
Bende öyle düşünüyorum ama Şampiyonlar Ligi maçları var o yüzden değiştirebilir. :)

Bununla ilgili konuşma forumda da geçti kısa süre önce, ama konusu açılmıştı mı hatırlayamadım. (b)
Ben açtım konuyu konuşuldu. :)