Çağatay Ulusoy Kösem Sultan'da

Bende öyle düşünüyorum ama Şampiyonlar Ligi maçları var o yüzden değiştirebilir. :)

Ben açtım konuyu konuşuldu. :)
Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de. :X Ama sırf bu sebepten dolayı değisecekse bile günü yine başarılı olacaktır dizi ama sanmıyorum ben. :)

Bununla ilgili konuşma forumda da geçti kısa süre önce, ama konusu açılmıştı mı hatırlayamadım. (b)
Laptopum yok babam is yerine götürdü sınavlarım yüzünden yoksa açardım konusunu ama telden idare edicez.:) @Ahmad

Maçlar her hafta yayınlanmıyor netice de. :X Ama sırf bu sebepten dolayı değisecekse bile günü yine başarılı olacaktır dizi ama sanmıyorum ben. :)
Kesinlikle öyle olacağını sanmıyorum zaten.:X

Bununla ilgili konuşma forumda da geçti kısa süre önce, ama konusu açılmıştı mı hatırlayamadım. (b)
Laptopum yok babam is yerine götürdü sınavlarım yüzünden yoksa açardım konusunu ama telden idare edicez.:) @Ahmad
Al kardeş https://fav10.net/forum/threads/diriliş-ertuğrul-İle-İlgili-yeni-Çarpıcı-bilgiler.247924/

Arkadaşlar duyduğum habere göre Diriliş Ertuğrul gün değiştirdi. Salı günleri yayinlanacakmis.
http://m.milliyet.com.tr/dirilis-ertugrul-oyuncusundan-ozel-magazin-2078048/
Başka sitelerde de okumuştum.
@xemrexxx @Ahmad @cookies @sokak sanati @EFE UYSAL @dizi kolik @Çiğdem-
BUNLAR HEP korku işte :A @Çiğdem- @EFE UYSAL a duyurulur :A

bende hiçççç sevmiyorum bu çağatay denilen çocuğu ama kösemede burak gibi başrollerden birisi konuk gelicek demiştim gelir ocakta geliceğine göre 10-15 bölüm konuk oynayıp sezon finalinde ayrılcıak eylüldede yeni bir diziyle dönücek @cookies dediği gibi:F:F:F
sana bağlı bu durum bak burak özçivit 2.sezon sonuna doğru ayrıldı 25 bölüm sonra döndü senin türün isterse döner:A

maliyeti 1.5-2 milyonmuş bunu karşılayacak reklamı alması zor :D geçen sene 2milyondan fazla reklam alan karadayı ve vadi varidi bu sene karagül eklenmiştir yanlarına :A
Alıyor zaten yeterince reklam maliyeti 1 milyon 2 milyon diyenler sallamışlar, yeni sezonda daha çok çatlayacaksın. :A