Çağatay Ulusoy Kösem Sultan'da

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,848
Puanı
711
Yapımcılığını Tims Production'un sahibi Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan'ın oturduğu, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı Muhteşem Yüzyıl'ın devamı niteliğindeki Kösem Sultan dizisine bir oyuncu daha katıldı.

Başrollerini Beren Saat, Mete Horozoğlu, Hülya Avşar, Yıldız Atiksoy, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Berk Cankat ve Ekin Koç katılmıştı.

Gelen haberlere göre diziye en son Medcezir dizisinde Yaman karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy da katıldı.Çağatay Ulusoy'un Medcezir dizisi yeni bittigi için Ocak ayına kadar dinleneceğini söyledi. Çağatay Ulusoy'un diziye Ocak 2016'dan sonra katılması bekleniyor.

Kösem Sultan Eylül'de Star TV'de...

Haber doğru değil

Yaz sonunda film çekecekmis sonra dinlenecekmis

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer haber doğruysa bu kadro son yılların en efsane kadrosu olacak açık ara.

konuk oyuncu olarak gelip 10-15 bölüm sonra gidicektir ben sana demiştim @xemrexxx burak özçivit gibi kösem sultanada çok önemli bir başrol oyuncusu konuk gelicek demiştim çağatayda buna uygun olmuş

Doğruysa son yılların en efsane kadrosunun kurulduğunu söyleyebilirim, ama haberin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hahaha en yeni yepsyeni parlağin hayırlı olsun @xemrexxx[emoji23] [emoji23] [emoji23] -Dönüşlere hazır olun-

Çok iyi isim. Muhteşem kadro[emoji4]

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına uydurma sallamasyon haberlerini git başka yerde anlat.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi​
Seninle bu yazdığın cümleden dolayı muhattap olmayacağım sanki haberi ben başlatmışım gibi.Başka sitelerden gördüm konu açtım. @Yiğitt

dizihaber doğru haber vermiyor fan sayfalarından bak

dizihaber doğru haber vermiyor fan sayfalarından bak​
Ya sadece haberi gördüm açtım o kadar konuyu ona bakarsak Beren de belli değil ama 100 tane konusu açıldı @pompy

Ozaman Benim seyrettiğim dizide kesin atv de​
Anlamadım ne alakası var ki ATV ve Kösem Sultan dizisinin. @pompy

Kısa süreli konuk olabilir ama devamlı kalacağını bende düşünmüyorum.

Timur son 3 transferiyle ergenlere yönelik bir şeylerinde dizide olacağı sinyalini verdi gibi.

konuk oyuncu olarak gelip 10-15 bölüm sonra gidicektir ben sana demiştim @xemrexxx burak özçivit gibi kösem sultanada çok önemli bir başrol oyuncusu konuk gelicek demiştim çağatayda buna uygun olmuş
son 3 transfer rezalet bildiğin diziyi sana uygun hale getiriyorlar

rahmetli, meral okay çağatay ulusoy ismini reddetmişti şimdi ise kemikleri sızlıyordur

Hahaha en yeni yepsyeni parlağin hayırlı olsun @xemrexxx[emoji23] [emoji23] [emoji23] -Dönüşlere hazır olun-
dizi git gide gözümden düşüyor

@sokak sanati ben Çağatay olabilir diye biriyle tartisiyordum kimle bilmiyorum ama yani sende noğğ diyodun

@Çiğdem- in dediği gibi 15 bölüm falan görünür sonra 2016 eylulde ay yapim dizisiyle döner

Kiz Çiko sen bu diziyi izlersin haa hep parlak

Yalniz ya dizi tutmazsa ?
Beren gelene kadar bile dayanamazsa yazık olur

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse timurcuğum dediğim gibi sorumluluğu üstünden atıyor beren+hülya avşar üstüne 3.popüler bir isim gelir de dizi tutmazsakimse timur savcının başarısızlığı diye konuşmazdı haber doğruysa o 3.isim de gelmiş

@Çiğdem- parlakların sakallı sakallı dolaşacak o h olsun sana
@MelankoliK @gizem ak @cookies @Yiğitt