Ya iyiymis o zaman bekliyorumMerak etme özete bakarsın ben özetinide vereceğim 🙂
Ya iyiymis o zaman bekliyorumMerak etme özete bakarsın ben özetinide vereceğim 🙂
şöyle birşey var bölüm fragmanlarını yayınlamayı yasakladılar sadece 1 defa dizi tanıtımı yapabilyorsun sonra sezon finaline kadar yada finale kadar konu açamıyorsun bölümlerin fragmanlarını yayınlamayı yasakladılar yanı şuan sen bu konuyu açtınya artık sezon finalıne kadar başka tanıtım açamıcaksıadece bölümleri yayınlıcaksın yanı 🙂🙂🙂Ben anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryoları
Sezon finalinde gözde katil çıkıyordu dikkatli bak unutmuş olabilirsin@gözlemci sezon finalinde benim böyle bir sahnem yoktu gitmissiniz gözde diye birisini çıkartmışsin )))
Bana garezin mi var ? ))))
Ben bu kuralı yıkmaya çalılşıcağım 2 ila 4 arasında birşey yazacağım beğenilmezse kaldrsınlar@gözlemci ancak her üye 2 yapım yapabiliyor
Bu kuralı biliyorum ki uygularsamda dizinin tadı kalmıyor ,ben fragmanları veririm baktım olmuyor diziyi kaldırırımşöyle birşey var bölüm fragmanlarını yayınlamayı yasakladılar sadece 1 defa dizi tanıtımı yapabilyorsun sonra sezon finaline kadar yada finale kadar konu açamıyorsun bölümlerin fragmanlarını yayınlamayı yasakladılar yanı şuan sen bu konuyu açtınya artık sezon finalıne kadar başka tanıtım açamıcaksıadece bölümleri yayınlıcaksın yanı 🙂🙂🙂
fragman koymak yasak ama önemli değil bence cnm sen bölümlerini yyınla engel değil sonucta kurallara uy bencede çığlığı takip edelim bizde 🙂🙂Sezon finalinde gözde katil çıkıyordu dikkatli bak unutmuş olabilirsinne garezi estafrullah
Ben bu kuralı yıkmaya çalılşıcağım 2 ila 4 arasında birşey yazacağım beğenilmezse kaldrsınlar
Bu kuralı biliyorum ki uygularsamda dizinin tadı kalmıyor ,ben fragmanları veririm baktım olmuyor diziyi kaldırırımayrca yeni konan yasakları protesto edecem haaa
![]()
Bakacaz artık bi çaresine ayrıca senaryo yazmaktanda soğudum ben kendimce ne mal senaryo yazmışım diyorsam siz neler diyorsunuzdur içinizden allah bilirfragman koymak yasak ama önemli değil bence cnm sen bölümlerini yyınla engel değil sonucta kurallara uy bencede çığlığı takip edelim bizde 🙂🙂
Bana silah sıkılmıyordu amaSezon finalinde gözde katil çıkıyordu dikkatli bak unutmuş olabilirsinne garezi estafrullah
Ben bu kuralı yıkmaya çalılşıcağım 2 ila 4 arasında birşey yazacağım beğenilmezse kaldrsınlar
Bu kuralı biliyorum ki uygularsamda dizinin tadı kalmıyor ,ben fragmanları veririm baktım olmuyor diziyi kaldırırımayrca yeni konan yasakları protesto edecem haaa
![]()
aaa saçmalama bence biz zevkle takip ediyoruz yeni sezonuda bekliyoruz 🙂🙂Bakacaz artık bi çaresine ayrıca senaryo yazmaktanda soğudum ben kendimce ne mal senaryo yazmışım diyorsam siz neler diyorsunuzdur içinizden allah bilir![]()
Bunlar yeni sezondan kesitlerBana silah sıkılmıyordu ama))