Çığlık Yeni Sezon Tanıtımı

Gözlemci istersen konuyu kilitlerler bunun tanıtımı açmıştın ancak 1 tane açılıyor

@gözlemci
Pek bilmem kuralları kilitlererse kilitlerler tek meşgale olduğum senaryo kısmı dilediğimi yazamıyorsam hiçbirşey yazmamayı tercih ederim

Pek bilmem kuralları kilitlererse kilitlerler tek meşgale olduğum senaryo kısmı dilediğimi yazamıyorsam hiçbirşey yazmamayı tercih ederim
ilk tanıtımdan sonra bölümü yayinlicaktin
Oda ben senaryomda gonderme yapıyorum diye şikayet gitti
Ardından böyle kurallar geldi
Maskeli fedai Polat şaşmaz takas

ilk tanıtımdan sonra bölümü yayinlicaktin
Oda ben senaryomda gonderme yapıyorum diye şikayet gitti
Ardından böyle kurallar geldi
Maskeli fedai Polat şaşmaz takas
Ben anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryoları

Ben anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryoları​
Sakin ol ya. :D

Forum yöneticileri farkında mı bilmiyorum ama Senaryo Kurallarından sonra forumda Senaryo işlerine verilen değer azaldı , artık anlamı kalmadı kötü oldu :(

Bekliyoruz yeni sezonu. :)

Forum yöneticileri farkında mı bilmiyorum ama Senaryo Kurallarından sonra forumda Senaryo işlerine verilen değer azaldı , artık anlamı kalmadı kötü oldu :(

Bekliyoruz yeni sezonu. :)
Ben tabuları yıkmaya geliyorum merak etme birbirinden farklı 4 projem var :A
@gözlemci bekliyorum :)

Tost Makinem Isabelladan gönderildi
Aaaa hoş geldin kardeşim gözlerimiz yollarda kaldı beaa ama bak seni bekledim dizi için 😉 :D
Ben anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryoları
Sakin ol ya. :D
Bazen kendimi aşıyorum farkındayım :D

Ben tabuları yıkmaya geliyorum merak etme birbirinden farklı 4 projem var :A

Aaaa hoş geldin kardeşim gözlerimiz yollarda kaldı beaa ama bak seni bekledim dizi için 😉 :D

Bazen kendimi aşıyorum farkındayım :D
Ayol bni hic basrol yapmiyolar @EnveR le basrolduk ama dizi kaldirilmis gibi bisey oldu :(
@Çiğdem- ve bnm dizim vardi noldu