Pek bilmem kuralları kilitlererse kilitlerler tek meşgale olduğum senaryo kısmı dilediğimi yazamıyorsam hiçbirşey yazmamayı tercih ederim
Pek bilmem kuralları kilitlererse kilitlerler tek meşgale olduğum senaryo kısmı dilediğimi yazamıyorsam hiçbirşey yazmamayı tercih ederim
ilk tanıtımdan sonra bölümü yayinlicaktinPek bilmem kuralları kilitlererse kilitlerler tek meşgale olduğum senaryo kısmı dilediğimi yazamıyorsam hiçbirşey yazmamayı tercih ederim
Ben anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryolarıilk tanıtımdan sonra bölümü yayinlicaktin
Oda ben senaryomda gonderme yapıyorum diye şikayet gitti
Ardından böyle kurallar geldi
Maskeli fedai Polat şaşmaz takas
AAA kimler gelmiş 😱
Valla gelene kadar neler cektim benAAA kimler gelmiş 😱
İşe gidiyorum şimdi gelince konuşcaz senleValla gelene kadar neler cektim ben
Simdi forumun tadını çıkaracağım
Tost Makinem Isabelladan gönderildi
Tamam sonra görüşürüzİşe gidiyorum şimdi gelince konuşcaz senle![]()
Ben 36 gün once ban yiyen forumen tek well knownuHoşgeldin de sen?![]()
Ben tabuları yıkmaya geliyorum merak etme birbirinden farklı 4 projem varForum yöneticileri farkında mı bilmiyorum ama Senaryo Kurallarından sonra forumda Senaryo işlerine verilen değer azaldı , artık anlamı kalmadı kötü oldu
Bekliyoruz yeni sezonu.![]()
Aaaa hoş geldin kardeşim gözlerimiz yollarda kaldı beaa ama bak seni bekledim dizi için 😉
Bazen kendimi aşıyorum farkındayımBen anlamam bu senaryo bölümünde benden başka yazan yoksa kendilerş yazmıyorsa burayı en iyi kullanan kişi belirlesin kuralları ha madem çok iyi biliyorlar kuralalrı o zaman gelip kendileri yazsın senaryoları
Sakin ol ya.![]()
Ayol bni hic basrol yapmiyolar @EnveR le basrolduk ama dizi kaldirilmis gibi bisey olduBen tabuları yıkmaya geliyorum merak etme birbirinden farklı 4 projem var
Aaaa hoş geldin kardeşim gözlerimiz yollarda kaldı beaa ama bak seni bekledim dizi için 😉
Bazen kendimi aşıyorum farkındayım![]()
Beni katilin akrabasiyla evlendircektinDuruyor sadece rafa kaldırmıştım çığlıkı kaçırma sana özel sana bambaşka karakter veriyorum yeni sezonda![]()
Yok şimdilik birşey demiyeyim ama süprizlerim var haniiBeni katilin akrabasiyla evlendircektin
Bekliyorum diziyi günü ve saati süper 😉
Bekliyorum bakalim neler olcak sezonda hoş ben gecen sezonun son bölümünü unuttum galibaYok şimdilik birşey demiyeyim ama süprizlerim var hanii![]()
Merak etme özete bakarsın ben özetinide vereceğim 🙂Bekliyorum bakalim neler olcak sezonda hoş ben gecen sezonun son bölümünü unuttum galiba![]()