Favoriforumum'un merakla beklediği dizi için geri sayım başladı
Yeni sezonda neler yaşanacak katil'in yakalanmasının ardındaki sır perdesi nasıl aralanacak
Katil kim olucak, ÇIĞLIK yeni oyuncularıyla YAKINDA!!!
Detaylı tanıtım Cumartesi 24.00 da
Bu dizi değil sinema dizi olsaydı elbette açmazdımama İkinci konu açmak yasak @gözlemci meraktayım adından sorun çıkmaz demi istersen bir mrt-06 sor bu çünkü ABD dizisinin adı
TeşekkürlerMerakla bekliyoruz.![]()
Bu sezon herşeyi değiştiriyorumHeyecanlı yerde bitmişti ne olacak bakalım, merak ediyorum.![]()
Kesilikle alıyorum o zamanMerakla bekliyoruz yeni oyuncu olmak için başvuru yapabilirim yani![]()
haha çatlada patla iştee ölmücezzz ohh olsun sana
aşkolsun çiğdemhaha çatlada patla iştee ölmücezzz ohh olsun sana![]()
Sana güvenmiyorum nedenseHerkesin rolü bundan sonra aynı derecede olacak dizinin uzunluğu veya kısalığı isteğe göre düzenlenecekherkes memnun kalacak bir şekilde
Artık işler değişiyor ilk sezon @destere katil çıkmadı ama bu sezon herşey değişicek
Bu dizide hepiniz yıldızsınız![]()
ayy zaten hepimiz yıldısız ama @Harunnn60 kafayı bize takmış vlla bak bu harunn kesin yeni katilin adamı falan ona göre dikkat et buna hahahHerkesin rolü bundan sonra aynı derecede olacak dizinin uzunluğu veya kısalığı isteğe göre düzenlenecekherkes memnun kalacak bir şekilde
Artık işler değişiyor ilk sezon @destere katil çıkmadı ama bu sezon herşey değişicek
Bu dizide hepiniz yıldızsınız![]()
En iyisini yapıyorsun ben olsam bende bana güvenmezdimSana güvenmiyorum nedense![]()
Aynen dikkat etmek lazım ,ondann herşey beklenir paranoyak olmuş nemelazım keser biziayy zaten hepimiz yıldısız ama @Harunnn60 kafayı bize takmış vlla bak bu harunn kesin yeni katilin adamı falan ona göre dikkat et buna hahah![]()