Çığlık Yeni Sezon Tanıtımı

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
668vZ7.jpg

Favoriforumum'un merakla beklediği dizi için geri sayım başladı

Yeni sezonda neler yaşanacak katil'in yakalanmasının ardındaki sır perdesi nasıl aralanacak

Katil kim olucak, ÇIĞLIK yeni oyuncularıyla YAKINDA!!!

Detaylı tanıtım Cumartesi 24.00 da​

ama İkinci konu açmak yasak @gözlemci meraktayım adından sorun çıkmaz demi istersen bir mrt-06 sor bu çünkü ABD dizisinin adı
Bu dizi değil sinema dizi olsaydı elbette açmazdım :) ama genede soralım @mrt-06 ne düşünüyorsun isim hakkında :)

Merakla bekliyoruz. :)
Teşekkürler :)
Heyecanlı yerde bitmişti ne olacak bakalım, merak ediyorum.:)
Bu sezon herşeyi değiştiriyorum :) uzun düz sıkıcı metinlerden olmayacak

Kesilikle alıyorum o zaman :) kadro kalablık olmalıki tadı çıksın 🙂
Eyv. :X

benim rolüm artsın @Çiğdem- öldün galiba sen :D
Herkesin rolü bundan sonra aynı derecede olacak dizinin uzunluğu veya kısalığı isteğe göre düzenlenecek :) herkes memnun kalacak bir şekilde :D
hayırr ne ölmesi bu dizinin yıldızları @destere ve benim öyle değilmi @gözlemci:kiki::kiki:
Artık işler değişiyor ilk sezon @destere katil çıkmadı ama bu sezon herşey değişicek :D
Bu dizide hepiniz yıldızsınız :D

Herkesin rolü bundan sonra aynı derecede olacak dizinin uzunluğu veya kısalığı isteğe göre düzenlenecek :) herkes memnun kalacak bir şekilde :D

Artık işler değişiyor ilk sezon @destere katil çıkmadı ama bu sezon herşey değişicek :D
Bu dizide hepiniz yıldızsınız :D
ayy zaten hepimiz yıldısız ama @Harunnn60 kafayı bize takmış vlla bak bu harunn kesin yeni katilin adamı falan ona göre dikkat et buna hahah :kiki::kiki::kiki:

668vZ7.jpg

Favoriforumum üyelerinin merakla beklediği ÇIĞLIK için geri sayım başladı
işte diziden yeni sezon detayları ve diziden kesitler;​

-----Katil(Gözde) elindeki silahı Harun'a doğrultur ve silahını ateşler .Harun kanlar içinde yere yığıılır.Daha sonra Gözde silahı Alper'e çevirir ve bir kurşun sesi daha gelir. Sesi duyan Enis ve Can çığlıklar atarak kendilerini dışarıya atarlar.

------ Bu maske artık benim intikam alma sırası bana geldi,herkes yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödeyecek .
Bu sırada Çiğdem'in telefonu çalar
-Çiğdem: Aloo?
-Maskeli Katil:Beni hatırladınmı bebeğim....
Çiğdem hızlıca telefonu kapatır ve çığlıklar atarak kapıya doğru koşar.

Hepsi ve daha fazlası 10 EKİM CUMA Saat 23.00 da Favoriforum'da