Elbette ama başarın ortadaşaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
Elbette ama başarın ortadaşaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Aaa sırrımı ifşa ediyorsun@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Bu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin
O hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimiBu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin
Teşekkürler senaryo adına 😉
Anladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorumO hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimibakalım 2 bölüm sonra nolacak
Valla çok sevindim şimdiAnladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorum
Valla çok sevindim şimdigece gece mutlu oldum
Umarım ölmem ben
Yok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeniUmarım ölmem ben
Bu sezon kaç bölüm yayinlayacaksinYok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeni
Hazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilirBu sezon kaç bölüm yayinlayacaksin
TmmHazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilir
Her cuma sati 23.00 ama erkene alabilirim 🙂Tmmyeni bölüm ne Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?