Aynen sacmalik abidesiAhahaah ne alaka günü
Hiç sorma hiççkendisi totalin dibi ama biz total olmuşuz o ab
Ayol küçük gelinin neresine benziyor bnm dizimçok iyi bence bana uyuyor
Aynen sacmalik abidesiAhahaah ne alaka günü
Hiç sorma hiççkendisi totalin dibi ama biz total olmuşuz o ab
Ayol küçük gelinin neresine benziyor bnm dizimçok iyi bence bana uyuyor
cnm benim dizimi ab olrak görmüş ben kendi adıma iyi dedim 🙂🙂Aynen sacmalik abidesi
Ayol küçük gelinin neresine benziyor bnm dizim
Bi tek senin adina iyi mesela cigdemin zoraki evliligicnm benim dizimi ab olrak görmüş ben kendi adıma iyi dedim 🙂🙂
Siyahi umutlarda ağır ab oluyor@pompy @FahriyEvcen siyah umutlar dizisinide analiz edermisin reytinglerde kaç alıyor kaçıncı sırada yer alıyor 🙂🙂🙂
@pompy senin dizilerin Arka sokaklardan farkı yok bildiğin nasıl ab olursun sende bu çocuğun zoraki evliliği totalin dibi oluyor heeeaAynen sacmalik abidesi
Ayol küçük gelinin neresine benziyor bnm dizim
Onu gectim senin dizide total@pompy senin dizilerin Arka sokaklardan farkı yok bildiğin nasıl ab olursun sende bu çocuğun zoraki evliliği totalin dibi oluyor heeea
Bakın şimdi arkadaşlar benim reytinglerim o saate göre gayet iyi ayrıca @pompy hesaplamasını bilmiyor sanırım
Karagül totalin dibi ,haa ölüm bende senden fazla var ve gerekli sebeplerdne ölüm ama totalin zirvesindeyim
Ben hiçbirşeyden kurtulmak istemiyorum ki sen niye sabahın körüne koyuyorsunKanal zamanında farklı hayatları Cumartesi saat sabah 2 e atardim
Kvp-medyada bu sınırı bilse olacağını
Saat 1. E atardı @Çiğdem @gözlemci
En azından bu iki diziden kurtulurdun geriye uç dizi kalırdı
O @pompy e göre total bana göre ab gerçek reytingler ab derken pompy total diyorsa o kadarda takmamak gerekir demektir 🙂Onu gectim senin dizide total
Beyaz geldiğinde ne yapicaksinBakın şimdi arkadaşlar benim reytinglerim o saate göre gayet iyi ayrıca @pompy hesaplamasını bilmiyor sanırımyoksa ben erken saatte yayınlansam zirvede yer alırım reytinglerde çok saçma geliyor takmayın diyorum herkese
Karagül totalin dibi ,haa ölüm bende senden fazla var ve gerekli sebeplerdne ölüm ama totalin zirvesindeyim
Ben hiçbirşeyden kurtulmak istemiyorum ki sen niye sabahın körüne koyuyorsun
Ayrıca farklı hayatlar gelicek seninle aynı gün yapacam reytinglerini çalacam
O @pompy e göre total bana göre ab gerçek reytingler ab derken pompy total diyorsa o kadarda takmamak gerekir demektir 🙂
farklı hayatlar Haftaya Perşembe demi halkın polisini perşembe saat 20 de yayinlicam @gözlemci ama 23 Ekim sultanlarımız var 24 Ekim cuma sultanlarımız saat 20
bundan sonra ;farklı hayatlar Haftaya Perşembe demi halkın polisini perşembe saat 20 de yayinlicam @gözlemci ama 23 Ekim sultanlarımız var 24 Ekim cuma sultanlarımız saat 20
forum izin vermezbundan sonra ;
Cuma : Çığlık-23.00 da
Pazar: ForumdAkiler-20.00 da
Pazartesi: Farklı Hayatlar-20.00 da
Salı: Kadın Hayatı-19.45 de
Başkasına yayınlatcam 🙂 çarpışsın bakalımforum izin vermez
Pazartesi beyaz soyun senaryosu var salı beyazsoyun var bir kereliğine cuma çarpışacaklar sultanlarımız yada cumada kalacak sultanlarımız
kadın eli değince 8.bölümümBakın şimdi arkadaşlar benim reytinglerim o saate göre gayet iyi ayrıca @pompy hesaplamasını bilmiyor sanırımyoksa ben erken saatte yayınlansam zirvede yer alırım reytinglerde çok saçma geliyor takmayın diyorum herkese
Ben hiçbirşeyden kurtulmak istemiyorum ki sen niye sabahın körüne koyuyorsun
Ayrıca farklı hayatlar gelicek seninle aynı gün yapacam reytinglerini çalacam
O @pompy e göre total bana göre ab gerçek reytingler ab derken pompy total diyorsa o kadarda takmamak gerekir demektir 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?