Çığlık-Yeni Sezon-11.Bölüm

Yeni Sezonun ilk bölümünü nasıl buldunuz?

• 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5
cnm benim dizimi ab olrak görmüş ben kendi adıma iyi dedim 🙂🙂
Bi tek senin adina iyi mesela cigdemin zoraki evliligi
Ilk bolume 2500 kisi bakti 9 reyting aldi totalde abde 3 ten aşağıya
2. Bölümde 550 kisi bakti totalde 9 reyting abde 3 ten aşağıya ayni olmasinin imkani yok :kiki:

Kanal zamanında farklı hayatları Cumartesi saat sabah 2 e atardim
Kvp-medyada bu sınırı bilse olacağını
Saat 1. E atardı @Çiğdem @gözlemci
En azından bu iki diziden kurtulurdun geriye uç dizi kalırdı

aaa ne güzel tatlım sen ben pompy dizielri ab dzileri diye @cookies ve @gözlemci çatlıyorlar:kiki::kiki::kiki::kiki:
Bakın şimdi arkadaşlar benim reytinglerim o saate göre gayet iyi ayrıca @pompy hesaplamasını bilmiyor sanırım :kiki: yoksa ben erken saatte yayınlansam zirvede yer alırım reytinglerde çok saçma geliyor takmayın diyorum herkese :F
karagulde olum yukseltiyor ab de bende oyle yaptim @cookies @gözlemci
Karagül totalin dibi ,haa ölüm bende senden fazla var ve gerekli sebeplerdne ölüm ama totalin zirvesindeyim :D

Kanal zamanında farklı hayatları Cumartesi saat sabah 2 e atardim
Kvp-medyada bu sınırı bilse olacağını
Saat 1. E atardı @Çiğdem @gözlemci
En azından bu iki diziden kurtulurdun geriye uç dizi kalırdı
Ben hiçbirşeyden kurtulmak istemiyorum ki sen niye sabahın körüne koyuyorsun:bağır:
Ayrıca farklı hayatlar gelicek seninle aynı gün yapacam reytinglerini çalacam :F

Onu gectim senin dizide total :)
O @pompy e göre total bana göre ab gerçek reytingler ab derken pompy total diyorsa o kadarda takmamak gerekir demektir 🙂

Bakın şimdi arkadaşlar benim reytinglerim o saate göre gayet iyi ayrıca @pompy hesaplamasını bilmiyor sanırım :kiki: yoksa ben erken saatte yayınlansam zirvede yer alırım reytinglerde çok saçma geliyor takmayın diyorum herkese :F

Karagül totalin dibi ,haa ölüm bende senden fazla var ve gerekli sebeplerdne ölüm ama totalin zirvesindeyim :D

Ben hiçbirşeyden kurtulmak istemiyorum ki sen niye sabahın körüne koyuyorsun:bağır:
Ayrıca farklı hayatlar gelicek seninle aynı gün yapacam reytinglerini çalacam :F

O @pompy e göre total bana göre ab gerçek reytingler ab derken pompy total diyorsa o kadarda takmamak gerekir demektir 🙂
Beyaz geldiğinde ne yapicaksin

farklı hayatlar Haftaya Perşembe demi halkın polisini perşembe saat 20 de yayinlicam @gözlemci ama 23 Ekim sultanlarımız var 24 Ekim cuma sultanlarımız saat 20
bundan sonra ;
Cuma : Çığlık-23.00 da
Pazar: ForumdAkiler-20.00 da
Pazartesi: Farklı Hayatlar-20.00 da
Salı: Kadın Hayatı-19.45 de

bundan sonra ;
Cuma : Çığlık-23.00 da
Pazar: ForumdAkiler-20.00 da
Pazartesi: Farklı Hayatlar-20.00 da
Salı: Kadın Hayatı-19.45 de
forum izin vermez
Pazartesi beyaz soyun senaryosu var salı beyazsoyun var bir kereliğine cuma çarpışacaklar sultanlarımız yada cumada kalacak sultanlarımız

kadın eli değince 8.bölümüm
totelde 13,66
abde 6,66
2 gruptada zirvedeyim :kiki::kiki::kiki: