Çığlık-Yeni Sezon-11.Bölüm

Yeni Sezonun ilk bölümünü nasıl buldunuz?

• 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5
Bunu sana vereyim bende yeni projelerime bakayım hem sizin başrolde olduğunuz Kadın hayatı dizim farklı hayatlar forumdkailer ve daha nicesi duruyor
aaa en kalitelisi çığlık bence diğerlerini boş ver bu projeni sakın boşlama cnm forumdan her keimesini sıkılmadan okuduğum senaryoların başında geliyor çığlık🙂🙂🙂

aaa en kalitelisi çığlık bence diğerlerini boş ver bu projeni sakın boşlama cnm forumdan her keimesini sıkılmadan okuduğum senaryoların başında geliyor çığlık🙂🙂🙂
Bunlar beni avutmak için de neyse
senin ilgin için teşekkür ederim

Bunlar beni avutmak için de neyse
senin ilgin için teşekkür ederim
yok ne avutması ilk sezondan itibaren zevkle okuyorum vlla her kelimesini atlamadan okuduğum senaryoların basında geliyor hiç boşlamayı düşünme bence 🙂🙂

Bunu sana vereyim bende yeni projelerime bakayım hem sizin başrolde olduğunuz Kadın hayatı dizim farklı hayatlar forumdkailer ve daha nicesi duruyor
Valla alamam hem zaten iclerinde en iyisi bu gibi duruyor ben bunu yazamam derslerim var

Bencede

Güzel olmuş aga eline sağlık tahmin etmiştim kutlamayı Maskeli Katil'in basacağını, şimdi o zaman yepyeni bir Maskeli Katil mi çıkmış oldu ortaya ?

Puanım 10

Güzel olmuş aga eline sağlık tahmin etmiştim kutlamayı Maskeli Katil'in basacağını, şimdi o zaman yepyeni bir Maskeli Katil mi çıkmış oldu ortaya ?

Puanım 10
Okuduğun vakit ayırdığın için sağol aga evet tahmin etmek hiçte zor değildi ,aynen yeni katil çıkıcak