Çığlık Yeni Dizi 1.Bölüm (+13)

İlk Bölümü Nasıl Buldunuz Lütfen Ciddi Bir Şekilde Oylayınız!!

• Çok İyi

Oy: 9 69.2%
  • İyi

Oy: 3 23.1%
  • Fena Değil

Oy: 1 7.7%
  • İdare ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Berbta Ötesi

• Kullanılan toplam oy
    13
Guzel olmus

Katil benim lo.Bn öldurdum buragi cunku ben seri katilim
@gözlemci

açıyı net bir şekilde açıklamıştım oysa
)
Neyse öyle diyorsan öyle olsun benim açılarla aram iyi değildir,matematiğim hep düşüktür

Guzel olmus

Katil benim lo.Bn öldurdum buragi cunku ben seri katilim
@gözlemci
Eyvallah sağolasın ,Katil olarak sen olamazsın sen de seri olacak bir tip hiç yok hele

tüm heyecanı yok ettin spoi verdin şimdi diziyi takip etmek güçleşti artık
)
Sorma çöpe gitti senaryom

Bnden seri katil olabilir.hem sen nerden biliosunda bnm tipimi lo.Neden benide oynatmiosunki
@gözlemci bnide oynat bende oynamak istiyorum ama bni öldurme 😉

Bnden seri katil olabilir.hem sen nerden biliosunda bnm tipimi lo.Neden benide oynatmiosunki
@gözlemci bnide oynat bende oynamak istiyorum ama bni öldurme 😉
Valla ben sanal ortamdan anlarım nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu
,Tamam canım ya senide alıyorum ama ölüm konusunda birşey diyemem 2 nizi bir bölümde oynatıp öldürebilriim

@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heralde
çiğdemle hep o tarz diziler izliyoruz burda niye tutucu davranıyorki?
allah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyoruz senle destere kanma buna harun
ayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın

artık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdik
bundan sonra +18 şeklinde devam edecek
)

Valla bende öyle bir desterelik sahne olucak ama mecburen ama öyle böyle değil namuslu sahneler

)
Hahaha :xD Manyak :xD

@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize
tamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz
) orda oturup sohbet muhabbet ediyoruz kadınlarla, sonra eve dönüyoruz o şekilde masum bir aile dizisi olabilir
)

)
ayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen buraya

@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize
Tamam Hemen hale hazır bir bölüme sizi ekliyorum

tamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz
) orda oturup sohbet muhabbet ediyoruz kadınlarla, sonra eve dönüyoruz o şekilde masum bir aile dizisi olabilir
)
Yok canım benim öyle kadınlar hamamı felan ben sizi daha güzel yerlere gönderirim sorun etme şöyle panamalar yada ne bileyim miamiler felan

ayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen buraya
korku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diye
)

korku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diye
)
Baksen düşüncelere fikirlere
buda fena syaılmaz hep gördüğümüz korku filmler şimdi burda başka şeyler de yazardım da ortam müsait değil

Tamam Hemen hale hazır bir bölüme sizi ekliyorum

Yok canım benim öyle kadınlar hamamı felan ben sizi daha güzel yerlere gönderirim sorun etme şöyle panamalar yada ne bileyim miamiler felan
ekle diziye katil olarak sok beni @destere şunu ağız tadıyla bir geberteyim