Hangi açıdan baktın bilmiyorum ama ben benzetemedim
açıyı net bir şekilde açıklamıştım oysa
Hangi açıdan baktın bilmiyorum ama ben benzetemedim
açıyı net bir şekilde açıklamıştım oysa
tüm heyecanı yok ettin spoi verdin şimdi diziyi takip etmek güçleşti artık
Neyse öyle diyorsan öyle olsun benim açılarla aram iyi değildir,matematiğim hep düşüktüraçıyı net bir şekilde açıklamıştım oysa)
Eyvallah sağolasın ,Katil olarak sen olamazsın sen de seri olacak bir tip hiç yok hele
Sorma çöpe gitti senaryomtüm heyecanı yok ettin spoi verdin şimdi diziyi takip etmek güçleşti artık)
Valla ben sanal ortamdan anlarım nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuBnden seri katil olabilir.hem sen nerden biliosunda bnm tipimi lo.Neden benide oynatmiosunki@gözlemci bnide oynat bende oynamak istiyorum ama bni öldurme 😉
@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heralde
allah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyoruz senle destere kanma buna harunçiğdemle hep o tarz diziler izliyoruz burda niye tutucu davranıyorki?
artık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdikallah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyorum kanma buna harunayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın
Valla bende öyle bir desterelik sahne olucak ama mecburen ama öyle böyle değil namuslu sahnelerallah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyoruz senle destere kanma buna harunayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın
Hahaha :xD Manyak :xDartık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdikbundan sonra +18 şeklinde devam edecek)
@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bizeValla bende öyle bir desterelik sahne olucak ama mecburen ama öyle böyle değil namuslu sahneler
Hahaha :xD Manyak :xD
tamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize
ayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen burayaartık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdikbundan sonra +18 şeklinde devam edecek)
Tamam Hemen hale hazır bir bölüme sizi ekliyorum@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize
Yok canım benim öyle kadınlar hamamı felan ben sizi daha güzel yerlere gönderirim sorun etme şöyle panamalar yada ne bileyim miamiler felantamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz) orda oturup sohbet muhabbet ediyoruz kadınlarla, sonra eve dönüyoruz o şekilde masum bir aile dizisi olabilir)
korku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diyeayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen buraya
Baksen düşüncelere fikirlerekorku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diye)
ekle diziye katil olarak sok beni @destere şunu ağız tadıyla bir geberteyimTamam Hemen hale hazır bir bölüme sizi ekliyorum
Yok canım benim öyle kadınlar hamamı felan ben sizi daha güzel yerlere gönderirim sorun etme şöyle panamalar yada ne bileyim miamiler felan
O zevki sana verecem vallaekle diziye katil olarak sok beni @destere şunu ağız tadıyla bir geberteyim
ben ne olucamO zevki sana verecem vallakaçırmadan 4 kişiyide alıyorum 3.bölüme ekliyorum çiğdem destereyi gebertecek ama çiğdemide katil
hazır elim deymişken senin yanınada geliyim istersen haruncuğumben ne olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?