Çığlık Yeni Dizi 1.Bölüm (+13)

İlk Bölümü Nasıl Buldunuz Lütfen Ciddi Bir Şekilde Oylayınız!!

• Çok İyi

Oy: 9 69.2%
  • İyi

Oy: 3 23.1%
  • Fena Değil

Oy: 1 7.7%
  • İdare ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Berbta Ötesi

• Kullanılan toplam oy
    13
diziye bizide ekle istersen :D
Karakter olarak mı girmek istiyorsun :D
çok heyecanlı bir bölüm olmuş katil kim olabilir fikrim yok herkes olabilir .. ilerleyen bölümlerde netleşir dediğin gibi ..

okunaklı ve güzel bir yazı olmuş sadece zaman hataları var bazen geçmiş zaman bazen geniş zaman ekleri kullanılmış .. onun haricinde dörtdörtlük .. iyi yani..
Katil'in kim olduğu konusunda haftaya inanılmaz şeyler yaşanacak bulabileceğinizi zannetmiyorum :)

Teşekkür ederim valla ,evet ufak tefek hatalar olabilir :) ,kalbin temiz valla haftaya birazcık +18 sahne vardı bir sorun çıkarmaz umarım onlar :D

Karakter olarak mı girmek istiyorsun :D

Katil'in kim olduğu konusunda haftaya inanılmaz şeyler yaşanacak bulabileceğinizi zannetmiyorum :)

Teşekkür ederim valla ,evet ufak tefek hatalar olabilir :) ,kalbin temiz valla haftaya birazcık +18 sahne vardı bir sorun çıkarmaz umarım onlar :D
benim açımdan hiç mi hiç sorun çıkmaz kahramanların tüm bölümlerde cıbıl dolaşsa itiraz etmem :) birde resimli olmalıki bizde görelim :)

benim açımdan hiç mi hiç sorun çıkmaz kahramanların tüm bölümlerde cıbıl dolaşsa itiraz etmem :) birde resimli olmalıki bizde görelim :)
Ahahah :F sana zaten no problem olan diziye olur bitirilebilir felan herneyse ben müsade etmem gecenin bir yarısı yayınlıyorum küçük çocuklar bakmasın ne diyim :F zaten +13 diyor :F gelecek işin asıl faslı ilerleyen bölümlerde ,resimler için uygun karakterler bulamadım ,bulursan haber ver ekleriz sorun olmaz 😉

@gözlemci araya konuk karakterler sok her bölüm bir kişiyi ,iyi reklam olur :)
İyi valla siz kaşındınız girip ölmeye niyetiniz varsa :F ben hallederim ama 2.bölümüm hazır anca 3.bölümde seni sokacağım :F hazır ol sahnene !!

Ahahah :F sana zaten no problem olan diziye olur bitirilebilir felan herneyse ben müsade etmem gecenin bir yarısı yayınlıyorum küçük çocuklar bakmasın ne diyim :F zaten +13 diyor :F gelecek işin asıl faslı ilerleyen bölümlerde ,resimler için uygun karakterler bulamadım ,bulursan haber ver ekleriz sorun olmaz 😉

İyi valla siz kaşındınız girip ölmeye niyetiniz varsa :F ben hallederim ama 2.bölümüm hazır anca 3.bölümde seni sokacağım :F hazır ol sahnene !!

1402_Miley-Cyrus---Wrecking-Ball_0066.jpg

mesela şöyle bişey ekle... altada şunu yazarsın : zavallı kız korkudan ne yapacağını şaşırmış ölümü bekliyordu!