cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,981
- Puanı
- 1,060
Bunlar kanlı bıçaklı değil miydi
2022 sezonundan sonra dışarda çok iyi arkadaş oldular, bu sene yine kavga ettiler ama kavgaları kurgu olabilirBunlar kanlı bıçaklı değil miydi![]()
Zaten 2022'de sonlarda iyilerdi diye hatırlıyorum Hikmet kafa adam Adem de uyuz bir tipe benzemiyor normal2022 sezonundan sonra dışarda çok iyi arkadaş oldular, bu sene yine kavga ettiler ama kavgaları kurgu olabilir![]()
Aynen 2022'de sonlarda düzelmişlerdiZaten 2022'de sonlarda iyilerdi diye hatırlıyorum Hikmet kafa adam Adem de uyuz bir tipe benzemiyor normal![]()
Bunlar kanlı bıçaklı değil miydi![]()
Şu an yanar döner moddalar😂Aynen 2022'de sonlarda düzelmişlerdiBu sezona birlikte hazırlandılar hatta
Ben Ademciyim hedef bu sezonu da kazanıp toplam şampiyonluk sayısında Ogeday ve Turabi'yi yakalaması![]()
İyi oldu Yusuf çok istatistik kasmaya başlamıştıAdem'den Yusuf'a geçit yok![]()
Helal Hikmetİyi oldu Yusuf çok istatistik kasmaya başlamıştı![]()
Lo yürüye yürüye parkur gelen Sercan eledi poyrazı çok rahat olmaPoyraz reisimin son atışta batırıp oyunu vermesi üzdü ama Almeda yamyamının her türlü kazanacağı belliydi
Gerçi yenilsek de Poyraz'ı yazan elemanlar karşımıza düşse daha tatlı olabilirdi. Poyraz reisim daha onları tek tek hediye paketi yapıp evlerine yollayacak çünkü![]()