Çığlık Yeni Dizi 1.Bölüm (+13)

İlk Bölümü Nasıl Buldunuz Lütfen Ciddi Bir Şekilde Oylayınız!!

• Çok İyi

Oy: 9 69.2%
  • İyi

Oy: 3 23.1%
  • Fena Değil

Oy: 1 7.7%
  • İdare ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Berbta Ötesi

• Kullanılan toplam oy
    13
açıyı net bir şekilde açıklamıştım oysa :))
Neyse öyle diyorsan öyle olsun benim açılarla aram iyi değildir,matematiğim hep düşüktür :F
Guzel olmus :)
Katil benim lo.Bn öldurdum buragi cunku ben seri katilim :D @gözlemci
Eyvallah sağolasın ,Katil olarak sen olamazsın sen de seri olacak bir tip hiç yok hele :F

tüm heyecanı yok ettin spoi verdin şimdi diziyi takip etmek güçleşti artık :))
Sorma çöpe gitti senaryom :X

Bnden seri katil olabilir.hem sen nerden biliosunda bnm tipimi lo.Neden benide oynatmiosunki :( @gözlemci bnide oynat bende oynamak istiyorum ama bni öldurme 😉

Bnden seri katil olabilir.hem sen nerden biliosunda bnm tipimi lo.Neden benide oynatmiosunki :( @gözlemci bnide oynat bende oynamak istiyorum ama bni öldurme 😉
Valla ben sanal ortamdan anlarım nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu :F ,Tamam canım ya senide alıyorum ama ölüm konusunda birşey diyemem 2 nizi bir bölümde oynatıp öldürebilriim :A

@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heralde :D
çiğdemle hep o tarz diziler izliyoruz burda niye tutucu davranıyorki? :)
allah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyoruz senle destere kanma buna harun :kiki::kiki: ayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın :F

allah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyorum kanma buna harun :kiki::kiki: ayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın :F
artık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdik:) bundan sonra +18 şeklinde devam edecek :))

allah kahretmesin seni bilmeyende inanır yanı nerde otur şeyler izliyoruz senle destere kanma buna harun :kiki::kiki: ayrıca @gözlemci sen +13 olarak korku açısından öyle yazmınssın ama destere belliki +13 yazını başka türlü anlamış şuna bildir doğrusunu boşuna umutlanmasın :F
Valla bende öyle bir desterelik sahne olucak ama mecburen ama öyle böyle değil namuslu sahneler :F

artık +13 değil ilk başta +13 düşünüyordu, oturup ortaklaşa karar verdik:) bundan sonra +18 şeklinde devam edecek :))
Hahaha :xD Manyak :xD

@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize :F
tamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz :)) orda oturup sohbet muhabbet ediyoruz kadınlarla, sonra eve dönüyoruz o şekilde masum bir aile dizisi olabilir :))

ayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen buraya :F

@destere ile beni ortak bir bölüme alsana cnm şunu oklavamla geberteyim güzelce şunu yok etmem için bir bölüm ayarla bize :F
Tamam Hemen hale hazır bir bölüme sizi ekliyorum :F

tamam ben varım, bölümde birlikte kadınlar hamamına gidiyormuşuz :)) orda oturup sohbet muhabbet ediyoruz kadınlarla, sonra eve dönüyoruz o şekilde masum bir aile dizisi olabilir :))
Yok canım benim öyle kadınlar hamamı felan ben sizi daha güzel yerlere gönderirim sorun etme şöyle panamalar yada ne bileyim miamiler felan :F

ayol senin bildiğin +18 dğeil oo korku yaş ortalaması +18 yanııı aradığını git başka yerde bull yanlış gelmişsin sen buraya :F
korku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diye :))

korku filmi diyorum zaten? kızla oğlan ıssız bir adaya düşerler, çevrede korkunç garip yaratıkların sesleri geliyordur iki genç korkudan soyunup otururlar yanyana, pişti oynarlar korkuları geçsin diye :))
Baksen düşüncelere fikirlere :D buda fena syaılmaz hep gördüğümüz korku filmler şimdi burda başka şeyler de yazardım da ortam müsait değil :D