Çığlık Yeni Dizi 1.Bölüm (+13)

İlk Bölümü Nasıl Buldunuz Lütfen Ciddi Bir Şekilde Oylayınız!!

• Çok İyi

Oy: 9 69.2%
  • İyi

Oy: 3 23.1%
  • Fena Değil

Oy: 1 7.7%
  • İdare ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Berbta Ötesi

• Kullanılan toplam oy
    13

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
6RPGVW.jpg

Ceyda güzel ve alımlı bir kızdır ,Boğaziçi Üniversitesinde okumaktadır,aynı sınıftan arkadaşları Cenk,Ahmet,Murat,Damla,İrem ve Ceyda'nın sevgilisi Selim ile hep beraber takılmaktadırlar..Ceyda'nın annesi bir trafik kazasında babası ise seri bir katilin kurbanı olarak ölmüş gözükmektedir....Ceyda evinde tek başına yaşamaktadır..
Arkadaşlar olarak hep beraber bir parti verip gönlünce eğlenmek istemişlerdir...Parti günü gelmiştir o gün gelen kişiler listesi nerede olacağı da dahil herşey hazırdır...Parti Muratların evinde olacaktı...
Ceyda okuluna gitmişti ,arkadaşları sınıfta oturuyordu,içeri girdi sonra;
-Ben bir lavobaya kadar gideyim yüzümü felan yıkayayım hemen döneceğim,der ve bunun üzerine sınıftan çıkar...
Lavobaya gelmişti içeride kimse yoktu elini yüzünü yıkamak için lavobaya yanaştığı sırada tuvaletin kapısı birden örtüldü...Ceyda birden irkildi,
-Kim var orda!,diyerek bağırmaktaydı...
Ve birden bire lambalar söndü ,Ceyda kendini güvence altına almak için tuvaletin içerisine girdi,kapıyı kapattı
Sonra kapının altından bir kağıt parçası geldi ,kağıtta ölüme ne kadar yakınsın Ceyda,diye bir mesaj vardı,Ceyda panik olarak tekrardan;
-Kim var orada dedim!!
İçini iyicene korku sarmıştı ,sonra birden ışıklar tekrardan yandı ,Ceyda yavaşçana tuvaletin kapısını açtı kimseyi bulamadı...
Sınıfına gitti kimseye birşey söylemeden yerine geçti,ve parti gecesi gelmişti....
Partide herkes farklı tiplerde gelmişti,Çünkü maskeli partiydi herkes maskeyle gelicekti.Aralarında seri katil maskesi olan yani Çığlık maskesi takanların sayısı epey bir fazlaydı...
Parti tamgaz devam ediyordu gece 02.00 sularında iken birden elektirikler kesildi müzik durdu herkes olduğu yerde kaldı...Kimisi çakmak yakıyordu etrafı aydınlatmak için...ama genede etraf gözükmüyordu...
Murat:Şalterler atmış olabilir ben bir gideyim şalterlere bakayım,dedi
Ceydanın partiye çağırdığı kişilerden birisi Burak'dı ,Burak hemen ortaya atlayarak;
-Hey dostum ben bakarım hemde bir içki daha alayım diyerekten içeriden çıktı..
Sigortaların olduğu kat mahzen katıydı yani bodrum katı...Burak merdivenlerden aşağıya doğru baktı zaten kafasınıda bulmuştu...ve kendi kendine;
-Ooo çok fazla merdiven varmış burada,diyerek gülerek aşağıya doğru inmeye başladı...
Aşağıya indiğinde sigortaya yetişmek için sandalye felan aradı en sonunda bir sandalye buldu üzerine çıktı ve sigortayı aşağıya indirdi,tam sandalyeden indiği sırada arkasına bir döndü Maskeli Katil ,
-Hey dostum bana bak sigortayı halletmeye geldim ne yapıyorsun yukarı çıksana ,der
Katil elindeki bıçağı Burak'ın göğsüne saplar ,Burak ne olduğunu anlamadan yere yığılır...
İçeride ise eğlence tam gaz devam etmektedir....Ceyda etrafa bakınır ve Burak'ın gelmediğini anlayarak arkadaşlarına;
-Ben bir Burak'a bakayım ,diyerekten içeriden çıkar ve bodrum katının kapısına gelir....
Kapıyı açar ve aşağıya inerken;
-Burak!,Burak!,diye seslenmektedir...
Sonra aşağıya indikten sonra az ileriye ilerler ve yerde Burak'ın yere yığılı cesedini görür ...Çığlıklar atar,O sırada mahzenin kapısı birden kapanır ,Ceyda kapıya doğru ilerlediği sırada,Elektirikler tekrar kesilir.....
------------------------------------------------------/ Bölüm Sonu /-----------------------------------------------------
Yazan ve Yöneten :Enis Kartal
Kanal:Lonca TV

Not:Katil sizce kim?,yalnız o mu bu mu diye sormayın fikir yürütün sadece....tabi bu bölüm fazla bir bilgiye sahip değilsiniz ilerliyen bölümlerde herşeyi anlayacaksınız!!

Vay aga süper olmuş katili baya bi merak ettim,bide sabah diyordun ya fazla korkunç değil daha ne olacak işte :D

arkadaşlarım seyrettirdi hiç korkutmadı @gözlemci lisedeyken ingilizce öğretmenim seyrettirmişti
Ben dabbeden çok etkilenmiştim gece 03.00 sularında izlemiştim evde 2 kişiydik açtık son sesi :D sonra ben korkudan tırsstım :)
Eline sağlık @gözlemci çok beğendim katil Murat olabilir. :D
Eyvallah sağolasın ,bakıcaz bende bilmiyorum kimin katil olduğunu 😛
Vay aga süper olmuş katili baya bi merak ettim,bide sabah diyordun ya fazla korkunç değil daha ne olacak işte :D
Ya ilk bölüm ya fazla korkunç olmasını beklemiyordum ne bileyim ..az heyecan var felan diye düşündüm :)

Ben dabbeden çok etkilenmiştim gece 03.00 sularında izlemiştim evde 2 kişiydik açtık son sesi :D sonra ben korkudan tırsstım :)

Eyvallah sağolasın ,bakıcaz bende bilmiyorum kimin katil olduğunu 😛

Ya ilk bölüm ya fazla korkunç olmasını beklemiyordum ne bileyim ..az heyecan var felan diye düşündüm :)
Böyle devam aga diziye süper gidiyorsun :)

@Harunnn60 :bağır:

@ABAY_06

@denizz19

@takas @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Harunnn60 @cookies @destere

Tamam aga senin kanala birde logo yaptıkmı tamam olur ,ben bunu sezon finali yapcam yazarım sen sorun etme @kvp-medya ,birde bu çirkin betty uyarlaması var elimde,forumdakiler bunlarda yazın başlar artık....yada eylülde...

Korku dizisi okuması zevkli olmuyormuş onu anladım. Ne oluyor diye alt satırlara bakıyorum zevki kalmıyor.

Güzel bir anlatım olmuş, eline sağlık :)