Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

2008'den beri şampiyonlar ligine gidemediğiniz için devlerle karşılaşmamanız yüzünden o. :A

az kalsın övünülecek bir şey buluyorlardı :A @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Ne alaka seninki de şimdi şampiyonlar ligine gitmekle övünme işi oldu. Zaten aynı şeyi söylüyorum en kötü başarı çeyrek final olmalı. Altı benim için başarı değil :)

Ne alaka seninki de şimdi şampiyonlar ligine gitmekle övünme işi oldu. Zaten aynı şeyi söylüyorum en kötü başarı çeyrek final olmalı. Altı benim için başarı değil :)
sistemin saçmalığı konferans ilgiyle şampiyonlar Ligi'nde kazanılan maçlara aynı puan verilmesi. uefa, bunu yıllardır düzenlemiyor. o yüzden garip sonuçlar çıkıyor. :D

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak başarıdır. Son 10 yıl için hele büyük başarıdır. UEL ve Konferans için söylediğinde haklısın. Çeyrek başarılı sonuç. Bence bir kaç sene içinde bir Konferansta bir türk takımı yarı final görecektir. daha fazlası da olabilir.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
sistemin saçmalığı konferans ilgiyle şampiyonlar Ligi'nde kazanılan maçlara aynı puan verilmesi. uefa, bunu yıllardır düzenlemiyor. o yüzden garip sonuçlar çıkıyor. :D

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak başarıdır. Son 10 yıl için hele büyük başarıdır. UEL ve Konferans için söylediğinde haklısın. Çeyrek başarılı sonuç. Bence bir kaç sene içinde bir Konferansta bir türk takımı yarı final görecektir. daha fazlası da olabilir.
Ligin kalitesi düşük. Bu gidişle konferansta da başarı göstereceğimiz inanmıyorum.

Sistem saçmalığı konusunda haklısın. Her ligin farklı puanı olması lazım. :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Ligin kalitesi düşük. Bu gidişle konferansta da başarı göstereceğimiz inanmıyorum.

Sistem saçmalığı konusunda haklısın. Her ligin farklı puanı olması lazım. :)
2000'lerin başında en iyi 6. ligmiş süper lig. sonuçlara bakıyorum da Anadolu takımları bile 5 büyük lig takımlarıyla başa baş oynayabiliyormuş. Şimdi o takımlar 3 büyükleri bile rahatlıkla yeniyor.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Galatasaraylı arkadaşlar hep aynı konudan vurmaya çalışıyor, En son Ne zaman gitdiniz Şl ye diye

Evet 10 yıldır şampiyon olamıyoruz ama 10 yıl geçmesine rağmen halen Uefada üstünüzdeyiz.

Demek ki az ama öz başarılar yeterli oluyor.
Şl gidip gidip elenip gelmenin pek bir faydası olmuyormuş demek ki...