evet ama @cookies kimseye sölemicek çatlayın sizz
banada söyle
Kız sen gidicisin söylemiyim tadı kaçar
bekleyemem benn söyle onlucak yaaa
Ahh valla kıyamam yaa şaka bi yana @cookies de bilmiyor işin aslını
ozaman tek ben bileyim söyle iştee
Ahh fenasın sen herkes aynı anda öğrensen inan tadı kaçar bölümün
Dediya Cookies Bilmiyo diye nerden biliyim ben katili ? Biz hikayedeki Cookiesten bahsediyoruz@cookies biliyormuş ama
Hikayedeki biliyor o sana çıtlatmıştır 🙂Dediya Cookies Bilmiyo diye nerden biliyim ben katili ? Biz hikayedeki Cookiesten bahsediyoruz
Yok öyle birşey yaaa
hikayedekı cookiestenmi bahsediyorsunuzDediya Cookies Bilmiyo diye nerden biliyim ben katili ? Biz hikayedeki Cookiesten bahsediyoruz
gerçek olsa söyleyeceğim kişilerden birisin ayrımız gayrımız mı varben gerçekte sandım 😳😳😳
büyük ihtimalle katil emre çünkü diğer geriye kalan hepimiz katille akrşı karşıya geldik yan yana gelmeye kalmadı oyüzden emre katil olarak geliyor diziyegerçek olsa söyleyeceğim kişilerden birisin ayrımız gayrımız mı var
ondan da ne katil olursa neyse açmıyım ağızımı belkide odurbüyük ihtimalle katil emre çünkü diğer geriye kalan hepimiz katille akrşı karşıya geldik yan yana gelmeye kalmadı oyüzden emre katil olarak geliyor diziye
hahah ayoll emreden başka kim napıcak destereyi ordan anlamıştım benondan da ne katil olursa neyse açmıyım ağızımı belkide odur
Umarım dediğin gibi çıkar birazdan gelince anketi açıcam bütün karakterleri baştan sona ekliyeceğim 😉 sizlerde oyunuzu kullanıcaksınız anket sonuçlarına görede yarın akşam açıklayacağım kim olduğunuhahah ayoll emreden başka kim napıcak destereyi ordan anlamıştım ben
kara para aşkta katil ömerin en yakını ve ona yardım eden çıkıyordu abisi yanı bu senaryoda benimde en yakınım bana ayrdım eden destereydi aaa destere katil 😱😱😱Umarım dediğin gibi çıkar birazdan gelince anketi açıcam bütün karakterleri baştan sona ekliyeceğim 😉 sizlerde oyunuzu kullanıcaksınız anket sonuçlarına görede yarın akşam açıklayacağım kim olduğunu
Şu mavi kafalı ağzı açık ifadeyi çok beğeniyorum ehrşeyi ne de güzel açıklıyor bencede olabilir çünkü nerde bu destere kaç gündür dizide bile zor gözükür oldukara para aşkta katil ömerin en yakını ve ona yardım eden çıkıyordu abisi yanı bu senaryoda benimde en yakınım bana ayrdım eden destereydi aaa destere katil 😱😱😱
Haftaya büyük sürprizler olucak dizi baya uzun olucak hepinizden bahsedebilicem 🙂ölmemişim çok sevindim
hele şükürHaftaya büyük sürprizler olucak dizi baya uzun olucak hepinizden bahsedebilicem 🙂
Bu hafta olayların iç yüzü için gerekti henüz ölmedin hastanaedesin belki ölürsün ama bilemicemhele şükür
neden ben ölüyormuşum ? sen ölürsen bize yer kalır hem@Harunnn60 ölsün ben ölürsem 2.sezon yayından kalkar dizin
ayrıca katil @xemrexxx bence bizden birisinin olması imkansızdı çünkü yeni bir karakter girmesi gerekiyordu sende sezon finalinde emre giricek derken spoi verdin bence ayrıca emreninde @destere yi ele geçirmeside bu fikiri getirdi aklıma