Çığlık 9.Bölüm (+13)

@cookies katili biliyormu senmi söyledin @gözlemci 🙂🙂

evet ama @cookies kimseye sölemicek :F çatlayın sizz

Kız sen gidicisin :F söylemiyim tadı kaçar

bekleyemem benn söyle onlucak yaaa :T

Ahh valla kıyamam yaa :D şaka bi yana @cookies de bilmiyor işin aslını

ozaman tek ben bileyim söyle iştee :A:A

Ahh fenasın sen :F herkes aynı anda öğrensen inan tadı kaçar bölümün :bhr:

Dediya Cookies Bilmiyo diye nerden biliyim ben katili ? Biz hikayedeki Cookiesten bahsediyoruz :)

hahah ayoll emreden başka kim napıcak destereyi ordan anlamıştım ben :F
Umarım dediğin gibi çıkar birazdan gelince anketi açıcam bütün karakterleri baştan sona ekliyeceğim 😉 sizlerde oyunuzu kullanıcaksınız anket sonuçlarına görede yarın akşam açıklayacağım kim olduğunu :X

Umarım dediğin gibi çıkar birazdan gelince anketi açıcam bütün karakterleri baştan sona ekliyeceğim 😉 sizlerde oyunuzu kullanıcaksınız anket sonuçlarına görede yarın akşam açıklayacağım kim olduğunu :X
kara para aşkta katil ömerin en yakını ve ona yardım eden çıkıyordu abisi yanı bu senaryoda benimde en yakınım bana ayrdım eden destereydi aaa destere katil 😱😱😱

kara para aşkta katil ömerin en yakını ve ona yardım eden çıkıyordu abisi yanı bu senaryoda benimde en yakınım bana ayrdım eden destereydi aaa destere katil 😱😱😱
Şu mavi kafalı ağzı açık ifadeyi çok beğeniyorum ehrşeyi ne de güzel açıklıyor :D bencede olabilir çünkü nerde bu destere kaç gündür dizide bile zor gözükür oldu :A

@Harunnn60 ölsün ben ölürsem 2.sezon yayından kalkar dizin :F
ayrıca katil @xemrexxx bence bizden birisinin olması imkansızdı çünkü yeni bir karakter girmesi gerekiyordu sende sezon finalinde emre giricek derken spoi verdin bence :F ayrıca emreninde @destere yi ele geçirmeside bu fikiri getirdi aklıma :kiki::kiki:
neden ben ölüyormuşum ? :D sen ölürsen bize yer kalır hem :D