Çığlık 9.Bölüm (+13)

Ahahah Allah seni ne etsin güldürdün gece gece :F
Amaa oalbilir anket açıcam yarın herkes oyunu kullanıcak bakalım başka karakterde olabilir ama 😉

Olabilir neden olmasın sezon finali biraz uzun olucak hepinizi konuya alabilmek için yoksa sığmıyonuz yazamıom :D
Bekliyoruz :D

ben şimdi girdim yayınladığın zaman yoktum 🙂🙂
ayy bu @pompy silahıyla katili kovalarken gülmekten ölüyorum nedense hahah :F
ne istiyor benden bu ucube ölmem umarım :T
@destere 2 bölümdür ortalıkta yok ama katil o değil bence çünkü katille kavga etmişti o yumruk atmıştı hatta katile :F

aaa @gözlemci kendi ağzıyla söyledi zaten katili ben anladım kim olduğunu :A:A:A

ben şimdi girdim yayınladığın zaman yoktum 🙂🙂
ayy bu @pompy silahıyla katili kovalarken gülmekten ölüyorum nedense hahah :F
ne istiyor benden bu ucube ölmem umarım :T
@destere 2 bölümdür ortalıkta yok ama katil o değil bence çünkü katille kavga etmişti o yumruk atmıştı hatta katile :F

aaa @gözlemci kendi ağzıyla söyledi zaten katili ben anladım kim olduğunu :A:A:A
Haftaya yani sezon finalinde olaylar olucak benden size bir tüyo @pompy vurucak sanırım katili:A dahasıda var sizlerden birisi daha ölecek harun? veya sen? veya can ile ben :D

Haftaya yani sezon finalinde olaylar olucak benden size bir tüyo @pompy vurucak sanırım katili:A dahasıda var sizlerden birisi daha ölecek harun? veya sen? veya can ile ben :D
@Harunnn60 ölsün ben ölürsem 2.sezon yayından kalkar dizin :F
ayrıca katil @xemrexxx bence bizden birisinin olması imkansızdı çünkü yeni bir karakter girmesi gerekiyordu sende sezon finalinde emre giricek derken spoi verdin bence :F ayrıca emreninde @destere yi ele geçirmeside bu fikiri getirdi aklıma :kiki::kiki:

@Harunnn60 ölsün ben ölürsem 2.sezon yayından kalkar dizin :F
ayrıca katil @xemrexxx bence bizden birisinin olması imkansızdı çünkü yeni bir karakter girmesi gerekiyordu sende sezon finalinde emre giricek derken spoi verdin bence :F ayrıca emreninde @destere yi ele geçirmeside bu fikiri getirdi aklıma :kiki::kiki:
Bana kalırsa gayet güzel yorumlamışsın ,evet çokda doğru demişsin sen olmazsan dizim biter 😛
Evet emrenin destereyi ele geçirme muhabbetleri vardır bunu biliyoruz gayet güzel bir yorum bence :A

Evet tutarım demiştim 😉 Madem sen gördün katili de neden bize tüyo vermiyorsunda bizi meraklandırıyorsun heaa :bağır:

@pompy bakmayı düşünmüyormusun?? @Yiğitt sende baakbilirsin 😉 @Bully sen da halen bakamdın mı @Harunnn60 haftaya olaylar var senle ilgili @destere neredesin sen dizidende tüydün iyicene :bağır: @Çiğdem- sen nerelerdesin bak o kadar didindim yazdım :bağır:

@cookies Bu arada çığlık dizisine sezon finalinden itibaren @xemrexxx de katılıcak :D
@xemrexxx melunudami var yani :)

Acaba katil omu ? Meraklaninda kalin hahahaha ben gördum katili.Sagol tuttugun icin.Soylemiyorum cünku yapimcimizdan veto yedim :)

@xemrexxx melunudami var yani :)

Acaba katil omu ? Meraklaninda kalin hahahaha ben gördum katili.Sagol tuttugun icin.Soylemiyorum cünku yapimcimizdan veto yedim :)
Evet o mealun da var dizide bu hafta :A
Sende mi katilin oo olduğunu düşünüyon bide o kadar gördün yazık sana :bağır: ,Söyleme tabi valla vetoda yersin başka şeylerde söylenirmi süprüzü kaçar :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar