Karakterler biraz fazla birkaç kişi çıktımı o zaman sizler daha fazla role sahip olabiliceksiniz ,Bu arada harunu herkes öldürdü ne biliyonuz belki ben yaşatıcamhiç sahnem yok sadece eve çağrılmışım ama bölüm iyi puanım 10 @Harunnn60 için üzgünüm
@gözlemci ağzından seni kaçırdı aslıda braz şüphelendim katil varken sen yoksun ortalıkta yoksaaaaaaaahiç sahnem yok sadece eve çağrılmışım ama bölüm iyi puanım 10 @Harunnn60 için üzgünüm
bunu dediğine göre kesin yaşıyor ama boğazını kestiler yaKarakterler biraz fazla birkaç kişi çıktımı o zaman sizler daha fazla role sahip olabiliceksiniz ,Bu arada harunu herkes öldürdü ne biliyonuz belki ben yaşatıcam
anaaa katil ben miyim yoksa ?@gözlemci ağzından seni kaçırdı aslıda braz şüphelendim katil varken sen yoksun ortalıkta yoksaaaaaaaa
seni eve alıyoruz sonra katill heryerden çıkıyor sen yoksunbunu dediğine göre kesin yaşıyor ama boğazını kestiler ya
anaaa katil ben miyim yoksa ?
Uff sormayın azğımdan kaçtı@gözlemci ağzından seni kaçırdı aslıda braz şüphelendim katil varken sen yoksun ortalıkta yoksaaaaaaaa
Yemezler katil'i sezon finalinde göreceksinizanaaa katil ben miyim yoksa ?
bende o kadar sevinmiştim katil olduğumaUff sormayın azğımdan kaçtı
Yemezler katil'i sezon finalinde göreceksinizçok heyecanlı olacağına parmak basarım 🙂
Bu işte bir bitlik varseni eve alıyoruz sonra katill heryerden çıkıyor sen yoksun
Belli olmaz üzülme bencebende o kadar sevinmiştim katil olduğuma
SağolasınOoo güzel olmuşYeni bölümü bekliyorum
merakla bekliyoruz son 2 bölümüBelli olmaz üzülme benceheran herşey olabilir ama kafamda bellediğim kişi olacak aslında çokda şey sormayın sonra sürprizi kaçıyor
Sağolasın
hiç sahnem yok sadece eve çağrılmışım ama bölüm iyi puanım 10 @Harunnn60 için üzgünüm
Uff sormayın azğımdan kaçtı
Yemezler katil'i sezon finalinde göreceksinizçok heyecanlı olacağına parmak basarım 🙂
bunu anlamanın yolu varr bence gelecek bölüm can kapı önünde beklesin eve almıyalım onu bakalım evin içinde katil dolaşabilicekmibende o kadar sevinmiştim katil olduğuma
merakla bekliyoruz son 2 bölümü
Sizce kim katil çıksın veya diziye katmak istediğiniz forum kişisi kim ?valla aga herşey belli değil bakıcaz artık
Sen ne kadar zekisinbunu anlamanın yolu varr bence gelecek bölüm can kapı önünde beklesin eve almıyalım onu bakalım evin içinde katil dolaşabilicekmi
katil ben olursam iyi olurSizce kim katil çıksın veya diziye katmak istediğiniz forum kişisi kim ?
Sen ne kadar zekisinvalla ibretlik tespit ee öyle yaparsan anlarsın elbet
Katil olmak hiçde iyi değil amakatil ben olursam iyi olur
daha ölmedim 😱@Harunnn60 öldü galiba ama diziden çıkmak istemiyormus napıcaksın şimdi 🙂
destere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
Aaa bu işin için ben bile sağ salim çıkamam o zamandestere kendiylemi kavga ediyor katille kavga etmişti ama
aaa @destere ve @kvp-medya ortak çalısıyor olabilirler ikisi birden katilse 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?