Damien Duff
Favori Üye
Doğrusu ayakkabı kutusundan değil ama şu katili bacadan camdan sokacamçok komik olurdu öyle bişey olsa
TamamdirSen yoksun ki hani nerde kovalıyor
Ekle ekle benide kekle bende varım Yaw tamam sizin rolleri arttırcam cenki öldürttüm sıra başkasında
Evet heryerden cikiyor bu da be bi rahat yokkksorma cnm bu katilde heryerden çıkıyor oturup dvd açıcaz katil geliyor arabaya biniyoruz katil geliyor ayy klozetten bile çıkarsa artık şaşırmam yanı
Cikarsa iyi olur bence
aaa herkeste benim ön planda olmamı çekemiyor dizinin süper starı olarak tabikide ön pilanda olucam
+134957473927263@Çiğdem- kusura bakma senin yüzünden bize rol vermiyorlar))
Ahhh Enis senmiydin 😱 ekliyorum hatta hatta Pamuk prenses @Çiğdem- ve @destere ve Kara dogumgununede ekliyorum.Yeni karakter getekiyodu hepsine o sensinemre olsa olsa katilin çırağı olur yada katilin bakıcısı
Adımı nasıl bilmezsin hiii enis
Ekle valla çok iyi olur bende ünlü olayımda yanıma bayan birini bualyım bir çift olayım havamı satayım
Aboowww 😡 haftaya olaylara tat katıcam merak etme birkaçınız şişlenecekBu arada puanım 3hep aynı olaylar , beğenmedim
Ekle valla çok iyi olur bende ünlü olayımda yanıma bayan birini bualyım bir çift olayım havamı satayım
Aboowww 😡 haftaya olaylara tat katıcam merak etme birkaçınız şişlenecek
Heaa sorma bitti@gözlemci senin sınavların bitti dimi ?
Yok ben aşırı fazlaya gelemem idealı severim o olsun yeterOlur tabikide senin ünlulerden neyin eksik.Sen basrolluk adamsin kocum 😉 Belki senin rolunu Karadyidaki Turgut gibi yaparim yani asiri fazla
Tamam ideal yaparim.3 dizidede kötu karakterin olacakHeaa sorma bitti
Yok ben aşırı fazlaya gelemem idealı severim o olsun yeter
Oow ben aslında kötü role cuk otururum ya neyseTamam ideal yaparim.3 dizidede kötu karakterin olacak
Nasil gecti sinavlar bu arada 😉
Evet.Sen benim @Çiğdem- den sonraki en güclü kötü karakter kesfim olacaksinOow ben aslında kötü role cuk otururum ya neyse
Sınavlar iyiydi taki son golü psikoloji hocası atana kadar 1 bütüm var
Hadi bakalım o karakteri bekliyorum
Anladim.Bakalim sen yaparsin kocum.sana guveniyoruz forum olarakHadi bakalım o karakteri bekliyorum
Büt mü aman allahım bilemicem geldi geldi son ders golü vurud bana diğerleri züpper60 la geçiliyor şaka gibi ortlamam 58
Eyvallah sağolun destekler için 😉Anladim.Bakalim sen yaparsin kocum.sana guveniyoruz forum olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?