EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Ceyda ölsun be zaten kim oldugu belli degil. Tamam benim rolum az olsun ama öz olsun yani.Mesela her bolum benle ilgili sirlar ortaya ciksin.Muthis olur.Bu olaylarin arkasinda ben olayim meselaEvet haklısın herkes ondan şikayetçi aa yaapcka birşeyim yok herkesi eklersem çıkılmaz işin için doğrusu bu yüzden haftada 2 gün yaptım 🙂
Ceyda kayıptı malesef ki o biraz ağırlıkta
Şahsen benimde karakterim eziliyor bende daha fazla katlanamam
Sen katil'in bişeysiyle evlencen ama hadi bakalım fazla bişey demiyimCeyda ölsun be zaten kim oldugu belli degil. Tamam benim rolum az olsun ama öz olsun yani.Mesela her bolum benle ilgili sirlar ortaya ciksin.Muthis olur.Bu olaylarin arkasinda ben olayim mesela
Bakalim.Sonra katili ben yakaliyim bence.Bu arada Harun hakli lo.Bu nedir ? Mesela Vampir sirlarinda da @Çiğdem- le @destere var ama o kadar ön planda degilller.Bu bolum @xemrexxx katildi mesela yani dengeli dagilis var.Senide ekliyimmi lo vampir sirlarinaŞahsen benimde karakterim eziliyor bende daha fazla katlanamam
Salı sizler ön plandasınız 😉
Sen katil'in bişeysiyle evlencen ama hadi bakalım fazla bişey demiyim
Sen yoksun ki hani nerde kovalıyor@gözlemci cok fazla karakter var şöyle az ve öz karakterin olsun birde katil hep kovaliyor bizleri biraz ortam sakinlessin yeni aşklar olsun ; sırlar ortaya çıksın
Ekle ekle benide kekle bende varım Yaw tamam sizin rolleri arttırcam cenki öldürttüm sıra başkasında
sorma cnm bu katilde heryerden çıkıyor oturup dvd açıcaz katil geliyor arabaya biniyoruz katil geliyor ayy klozetten bile çıkarsa artık şaşırmam yanı@gözlemci cok fazla karakter var şöyle az ve öz karakterin olsun birde katil hep kovaliyor bizleri biraz ortam sakinlessin yeni aşklar olsun ; sırlar ortaya çıksın
Sen yoksun ki hani nerde kovalıyor
Ekle ekle benide kekle bende varım Yaw tamam sizin rolleri arttırcam cenki öldürttüm sıra başkasında
aaa herkeste benim ön planda olmamı çekemiyor dizinin süper starı olarak tabikide ön pilanda olucam
Aranan jönü hep bi kıskanıyorlar çekemiyorlar boşver sen ben seni alt role alırmıyım sen=reklam demek oda =pereaaa herkeste benim ön planda olmamı çekemiyor dizinin süper starı olarak tabikide ön pilanda olucam