ödev yapıyom bir yandan
ödev yapıyom bir yandan
kız oğlan kız gül ağa gibi bişeymi nasıl oluyor ?Evet ben sana süper şiddetli bir ilişki yazcam haftaya ,seni birine yazcam devamlı şiddet uygulayacak sana
Bakıyorum
Enis'im ben Enisbu neye döndü yaa böyle hiçmi alttaki yazan ve yöneten kısmını okumuyonuz
Kız oğlan kız bulmak bu devirde baya zor iş kaldıki senaryoda bulmak en zoru ama ben sana bişiyler ayarlıcam sen sorun etme 😉
Ben ona dedim seni sokacam dolaba diye ama anlamadı görsünde hizmetçi olsunda girisn senaryoya dolaba
bende kıyamet geliyor zannetim , diyorum neden yorum yapmıyor , sen yap ödevini o zamanödev yapıyom bir yandan
ohaaaa ne sesi ne sesi 😱😱😱 öyle birşey yaptıysa @destere brakın rezil olmayı dısardakılere ayol ben içeride kaldım boğulup gidicem bunun yüzündenŞimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem
Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbiriniziben bundan sonrasını @destere ye adıyorum
bu nasıl entrikadırSen sadece dolap dedin gerisine karışmadın bende biraz entrika katayım istedim ne var bunda
Ne düşüncem siz neler yaptınız kim bilir ben değil @destere ne düşünüyor acaba
İyi geceelr girmez sorun etme senki katille evlenmek istiyorsun bumu korkutcak seni
@gözlemci nin sucu çok geç yayınlıyor konusmaya fırsat kalmıyor 22:00 olmalı bence 🙂🙂off yarın yazılım varya , bir yandan onu düşünüyorum , bir yandan buradayım
katilide dolaba soktukmu, dizinin korku unsuru ortdan kalkar aşk dizisine dönecektirOhh anasını satimbunlar dolapçı çıktı başımıza
Sen git yazılına çalış buraya ben bakarım iremide başasına yamarımoff yarın yazılım varya , bir yandan onu düşünüyorum , bir yandan buradayım
@destere adeta sıçtı dolaba bence cayır cayır ses çıktı .Fallah kahretmesin seni @destere bütün romantizimb içine ettin tühh sana
Hep sne işte suç bende değil ,ayrıca romantizm kısımlarını sezon finaline sakla derimbu nasıl entrikadıröyle bir girişim vardıki dolaba şimdi üç günde anca bir tarafımız iyileşir romantizm sahnesine geçmek bayağı zaman alacak
Bir daha ki hafta 22.45 e alacam
Evet o zaman pembe diziye dönecek katilde emreye aşık olur beraber gül gibi geçinirlerkatilide dolaba soktukmu, dizinin korku unsuru ortdan kalkar aşk dizisine dönecektir
ayy ne romantizimden bahsediyorsun o sesin nerden geldiğini söyledi gözlemci dolabın içine etmişsin resmen ayıp ayıp yanında bayan var tühh sanabu nasıl entrikadıröyle bir girişim vardıki dolaba şimdi üç günde anca bir tarafımız iyileşir romantizm sahnesine geçmek bayağı zaman alacak
o seni bekliyor mu acaba ?ilerde onu ben bekliyorum
bizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdimhahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler
bekler heralde sakat bıraktı zararsız zannedip bekleyecektir beni
seninde çekmediğin çile kalmadıayy ne romantizimden bahsediyorsun o sesin nerden geldiğini söyledi gözlemci dolabın içine etmişsin resmen ayıp ayıp yanında bayan var tühh sana
Aaa haftaya sınavlarım başlıyor belki yayınlamam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?