bir hafta iple çektik dolap sahnesini dolapta üç beş dakika anca kalabildim o arada bişey yapmakda imkansız öyle malak gibi birde çıkıp kaçmışım bana yakıştıramadım o hareketiNe yalan soyliyim bende oyle seyler bekliyordum.
bir hafta iple çektik dolap sahnesini dolapta üç beş dakika anca kalabildim o arada bişey yapmakda imkansız öyle malak gibi birde çıkıp kaçmışım bana yakıştıramadım o hareketiNe yalan soyliyim bende oyle seyler bekliyordum.
Ee doğal olarak senaristi değiştirme düşüncesi çıktı hoopp ayaklanmayın tamam size göre yazacam haftayadolap kısmından neler neler bekliyorduk ne çıktı @Çiğdem- i kucaklayıp sakinleştirecektim o arada bakışmalar yeni aşka yelken açacaktı)
böyle dolap sahnesimi olur kuru kuruya hiç gitmedi)
Sende mi naptınız yawwNe yalan soyliyim bende oyle seyler bekliyordum.
o arada @Çiğdem- niye çığlık attıki? dolapta ne güzel oturuyorduk valla ben çimdik falan atmadım niye bağırdı kendi kendine, anlamadım olayı ?Yok artık naptın katil çıkıcak biri bu ben bile olabilirim
Aynen dolap maceran kısa sürdü haftaya yeni dolaplarda görüşmek dileğiyle
Evet Buraktan kurtuldunulan sende varya
Niye kaçmak şanına yakışmadı demi bakalım ben napacğaım haftayamerak ettim kendimisana da ayar çekicem kaçmaz olmaz yanee hooppp
Genelde böyle düşünenenler kaybediyor bakalım senin sonun hayrolsunBakalim.Acikcasi bir katile yem olmak istemiyorum
Ben hiç yakıştıramadım benim bildiğim @destere daha adam akıllı davranırdı hep senaristin ibn*liğibir hafta iple çektik dolap sahnesini dolapta üç beş dakika anca kalabildim o arada bişey yapmakda imkansız öyle malak gibi birde çıkıp kaçmışım bana yakıştıramadım o hareketi
Eyvallah aga aynen ya sende araya kaynamışssın haftaya kurtarcak @destere sizleri bende katile yardım edecemUlan Maskeli Katil önce Harun'u sonra da beni bıçaklamış
Bölüm süper aga 10
Düşmanlar 2 kişi oldu biriyle zor baş ediyorduk zaten
hayır yani dolap dar olduğu için elim kolum çarpmış olabilir ama ordada kasıt yoktu yani bağırması çok ayıp oldu hem bizide tehlikeye attı
Azsonra okuyacağım.
kısaca özetleyeyim muradıma erememişim 😳Azsonra okuyacağım.
Amann efendim başrolün isteğini yerine getirelimhayır yani dolap dar olduğu için elim kolum çarpmış olabilir ama ordada kasıt yoktu yani bağırması çok ayıp oldu hem bizide tehlikeye attı) yinede ben orda sarılıp sakinleştirmliydim kızı).. orda senaristin bir üçkağıdı var gibikıza sarılmayalım diye bizi korkak bir karakter olarak çizdi
Haftaya erdircem bende nikah şahidiniz olayım barikısaca özetleyeyim muradıma erememişim 😳
oha sen ne istiyorsun bizden 😱
çaktırma senide yanımıza alırdık gül gibi birbirimizi bıçaklayıp geçinirdikoha sen ne istiyorsun bizden 😱
bölüm sonunda evlenmemiz lazım @Çiğdem- leAmann efendim başrolün isteğini yerine getirelimhaftaya düzelticek sen merak etme 😉 hep bu senarist işteehep seni yanlış tanıttı
Haftaya erdircem bende nikah şahidiniz olayım bari
Katil ya sen isen ne olcak peki ??
hanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyimKatil ya sen isen ne olcak peki ??evlenince @Çiğdem- i doğramayacağın ne malumbelkide herşeyi sen ayarladın çiğdemi korkutup sana daha fazla yaklaşmasını sağlayacaktın
Ben seni Gözde ile evlendircem fotosunu atıyım istersen Gözdenin ,bak o zaman Çiğdemi unutursun benden demesi
@destere tühhhh senin erkekliğine orda beni savunmasız braktın kendin kız gibi kaçmışsın yakıştımı hiç erkekliğine ayol birde 1 aydır dolap dolap diye basımızın etini yiyordun beni katile brakıp kaçıyorsun
ne demişler erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır@destere tühhhh senin erkekliğine orda beni savunmasız braktın kendin kız gibi kaçmışsın yakıştımı hiç erkekliğine ayol birde 1 aydır dolap dolap diye basımızın etini yiyordun beni katile brakıp kaçıyorsun
Valla pişman olmazsın haa ona göre yani yolunu çizersin Çiğdem çiğdem diye tutturmazsınhanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyim)
Hiç sorma nasıl seni bırakır dolap diye başının etini yedi dolabı ilk terkedende o oldu@destere tühhhh senin erkekliğine orda beni savunmasız braktın kendin kız gibi kaçmışsın yakıştımı hiç erkekliğine ayol birde 1 aydır dolap dolap diye basımızın etini yiyordun beni katile brakıp kaçıyorsun
Evet @Çiğdem- sen niye yakayı ele veriyorsun sonra @destere kaçtı diyorsunne demişler erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır)
hem sen niye ben daha hafiften dokundum diye çığlık atıyonki orda niyetim kötü değildi sadece seni sakinleştiriyordum
Valla pişman olmazsın haa ona göre yani yolunu çizersin Çiğdem çiğdem diye tutturmazsın
Hiç sorma nasıl seni bırakır dolap diye başının etini yedi dolabı ilk terkedende o oldu
aaa suçlu benmi oldum şimdi artık ne yaptıysa yani günahı boynunane demişler erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır)
hem sen niye ben daha hafiften dokundum diye çığlık atıyonki orda niyetim kötü değildi sadece seni sakinleştiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?