Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Ne yalan soyliyim bende oyle seyler bekliyordum. :)
bir hafta iple çektik dolap sahnesini dolapta üç beş dakika anca kalabildim o arada bişey yapmakda imkansız öyle malak gibi birde çıkıp kaçmışım bana yakıştıramadım o hareketi :)

Ulan Maskeli Katil önce Harun'u sonra da beni bıçaklamış
Bölüm süper aga 10

Yok artık naptın katil çıkıcak biri bu ben bile olabilirim :F

Aynen dolap maceran kısa sürdü haftaya yeni dolaplarda görüşmek dileğiyle :F
Evet Buraktan kurtuldun :F ulan sende varya
Niye kaçmak şanına yakışmadı demi bakalım ben napacğaım haftaya :F merak ettim kendimi :F sana da ayar çekicem kaçmaz olmaz yanee hooppp :F
o arada @Çiğdem- niye çığlık attıki? dolapta ne güzel oturuyorduk valla ben çimdik falan atmadım niye bağırdı kendi kendine, anlamadım olayı ?:)

Bakalim.Acikcasi bir katile yem olmak istemiyorum :)
Genelde böyle düşünenenler kaybediyor bakalım senin sonun hayrolsun :)

bir hafta iple çektik dolap sahnesini dolapta üç beş dakika anca kalabildim o arada bişey yapmakda imkansız öyle malak gibi birde çıkıp kaçmışım bana yakıştıramadım o hareketi :)
Ben hiç yakıştıramadım benim bildiğim @destere daha adam akıllı davranırdı hep senaristin ibn*liği :F

Ulan Maskeli Katil önce Harun'u sonra da beni bıçaklamış
Bölüm süper aga 10
Eyvallah aga aynen ya sende araya kaynamışssın haftaya kurtarcak @destere sizleri bende katile yardım edecem :F

Ben hiç yakıştıramadım benim bildiğim @destere daha adam akıllı davranırdı hep senaristin ibn*liği :F

Eyvallah aga aynen ya sende araya kaynamışssın haftaya kurtarcak @destere sizleri bende katile yardım edecem :F
Düşmanlar 2 kişi oldu biriyle zor baş ediyorduk zaten :D

hayır yani dolap dar olduğu için elim kolum çarpmış olabilir ama ordada kasıt yoktu yani bağırması çok ayıp oldu hem bizide tehlikeye attı :)) yinede ben orda sarılıp sakinleştirmliydim kızı :)).. orda senaristin bir üçkağıdı var gibi:) kıza sarılmayalım diye bizi korkak bir karakter olarak çizdi :)

hayır yani dolap dar olduğu için elim kolum çarpmış olabilir ama ordada kasıt yoktu yani bağırması çok ayıp oldu hem bizide tehlikeye attı :)) yinede ben orda sarılıp sakinleştirmliydim kızı :)).. orda senaristin bir üçkağıdı var gibi:) kıza sarılmayalım diye bizi korkak bir karakter olarak çizdi :)
Amann efendim başrolün isteğini yerine getirelim :) haftaya düzelticek sen merak etme 😉 hep bu senarist iştee :D hep seni yanlış tanıttı

kısaca özetleyeyim muradıma erememişim 😳
Haftaya erdircem bende nikah şahidiniz olayım bari :F

bölüm sonunda evlenmemiz lazım @Çiğdem- le :) başka mutlu son olmaz mutlu sonla bitmeli :)
Katil ya sen isen ne olcak peki ?? (b) evlenince @Çiğdem- i doğramayacağın ne malum :A belkide herşeyi sen ayarladın çiğdemi korkutup sana daha fazla yaklaşmasını sağlayacaktın :F

Ben seni Gözde ile evlendircem fotosunu atıyım istersen Gözdenin ,bak o zaman Çiğdemi unutursun benden demesi :D

Katil ya sen isen ne olcak peki ?? (b) evlenince @Çiğdem- i doğramayacağın ne malum :A belkide herşeyi sen ayarladın çiğdemi korkutup sana daha fazla yaklaşmasını sağlayacaktın :F

Ben seni Gözde ile evlendircem fotosunu atıyım istersen Gözdenin ,bak o zaman Çiğdemi unutursun benden demesi :D
hanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyim :))

bölüm sonunda evlenmemiz lazım @Çiğdem- le :) başka mutlu son olmaz mutlu sonla bitmeli :)
@destere tühhhh senin erkekliğine orda beni savunmasız braktın kendin kız gibi kaçmışsın yakıştımı hiç erkekliğine ayol birde 1 aydır dolap dolap diye basımızın etini yiyordun beni katile brakıp kaçıyorsun :F

@destere tühhhh senin erkekliğine orda beni savunmasız braktın kendin kız gibi kaçmışsın yakıştımı hiç erkekliğine ayol birde 1 aydır dolap dolap diye basımızın etini yiyordun beni katile brakıp kaçıyorsun :F
ne demişler erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır :))

hem sen niye ben daha hafiften dokundum diye çığlık atıyonki orda niyetim kötü değildi sadece seni sakinleştiriyordum :)

hanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyim :))
Valla pişman olmazsın haa ona göre yani yolunu çizersin Çiğdem çiğdem diye tutturmazsın :F
Hiç sorma nasıl seni bırakır dolap diye başının etini yedi dolabı ilk terkedende o oldu :F

hem sen niye ben daha hafiften dokundum diye çığlık atıyonki orda niyetim kötü değildi sadece seni sakinleştiriyordum :)
Evet @Çiğdem- sen niye yakayı ele veriyorsun sonra @destere kaçtı diyorsun :kizgin:

Valla pişman olmazsın haa ona göre yani yolunu çizersin Çiğdem çiğdem diye tutturmazsın :F

Hiç sorma nasıl seni bırakır dolap diye başının etini yedi dolabı ilk terkedende o oldu :F

aaa suçlu benmi oldum şimdi artık ne yaptıysa yani günahı boynuna :F