yarın sen erken geliyorsun foruma oklavayla ilk kovalayacağı kişi sensin ben akşama kadar girmem forumaharbi @Çiğdem- botoksunda iyiymiş kız hahahaasıl resmini beğendim ama
Kovalamaca nedir yarın bana börek açıcak oklavaylayarın sen erken geliyorsun foruma oklavayla ilk kovalayacağı kişi sensin ben akşama kadar girmem foruma
filme daldım
İyi bakalım ,iyi seyirler efendim iyi gecelerfilme daldım
iyi geceler yarın foruma girmeden önce kafana madenci kaskı tak ? nolur nolmazİyi bakalım ,iyi seyirler efendim iyi geceler
harbi @Çiğdem- botoksunda iyiymiş kız hahahaasıl resmini beğendim ama
ayyyy bune beeee vlla atardım kendimi bir yerdden allah korusun 😱😱😱
Takıpda geldimiyi geceler yarın foruma girmeden önce kafana madenci kaskı tak ? nolur nolmaz) oklava tehlikesi var
Öyle deme kız,hem o kız kendisiyle barışık bir kereayyyy bune beeee vlla atardım kendimi bir yerdden allah korusun 😱😱😱
ayrıca evde kalmış teyze falan hepsini duydum oklavalardan oklava beğenin kafalarınıza geçiricem tek tek tüm oklava koleksionumu denicem üstünüzde
annemde beni kovmaya çalısıyor evet özellikle geçen yılın ocak ayında bir damat adayında çok ısrarcı olmustu bana nişan yapabilirdik ama son anda avzgeçmiştim yanı aday sıkıntım yok benim ben kendim istemiyorum zaten okulum biteli 1 yıl olmus braz kafa dinlemek istiyorum 30 a kadar yolu var bu işlerin öyle heryerde evde kalmış falan diye anlatmayın çok ayıp siz hele bir gelin burayada beni uğraştırmaın şöyle geçin 20 oklavamı sırayla geçireyim kafanıza hahah
akşam @gözlemci ye o kadar söyledim kızcağızın arkasından konuşmayalım ayıp olur dedim , bize yakışmaz dedim @Çiğdem- aleyhinde konuşacağıma kendimi köprüden atarım dedim, ne dediysem boş senin hakkında ileri geri konuşmaya devam etti, bende sinirlenip konuyu terkettim resti çektim seni savundum, oysa sen bana neler neler demişsin valla çok ayıp günahsız birine oklava çekmek yakışıyormu sana ?ayyyy bune beeee vlla atardım kendimi bir yerdden allah korusun 😱😱😱
ayrıca evde kalmış teyze falan hepsini duydum oklavalardan oklava beğenin kafalarınıza geçiricem tek tek tüm oklava koleksionumu denicem üstünüzde
annemde beni kovmaya çalısıyor evet özellikle geçen yılın ocak ayında bir damat adayında çok ısrarcı olmustu bana nişan yapabilirdik ama son anda avzgeçmiştim yanı aday sıkıntım yok benim ben kendim istemiyorum zaten okulum biteli 1 yıl olmus braz kafa dinlemek istiyorum 30 a kadar yolu var bu işlerin öyle heryerde evde kalmış falan diye anlatmayın çok ayıp siz hele bir gelin burayada beni uğraştırmaın şöyle geçin 20 oklavamı sırayla geçireyim kafanıza hahah
sen derdine yan ben kendimi kurtardım üstteki mesajlaTakıpda geldimbakalım @Çiğdem- hanım vurmuşmu
Öyle deme kız,hem o kız kendisiyle barışık bir kere
Talibin tabii fazla olur gelen damat adayları senin oklava koleksiyonunu merak ediyor
Tabi canım ne 30 u bence 40 a kadar yolu var hem kim dmeiş 60 yaşında anne olunmaz diyeGeliyorum açık adres alıyım oklavalarını bende görmek istiyorum
Şok çakalsınakşam @gözlemci ye o kadar söyledim kızcağızın arkasından konuşmayalım ayıp olur dedim , bize yakışmaz dedim @Çiğdem- aleyhinde konuşacağıma kendimi köprüden atarım dedim, ne dediysem boş senin hakkında ileri geri konuşmaya devam etti, bende sinirlenip konuyu terkettim resti çektim seni savundum, oysa sen bana neler neler demişsin valla çok ayıp günahsız birine oklava çekmek yakışıyormu sana ?)
sen derdine yan ben kendimi kurtardım üstteki mesajla
aynen ya sinir oldumUlan Maskeli Katil önce Harun'u sonra da beni bıçaklamış
Bölüm süper aga 10
İstek senaryo alıyorum sen merak etme seni İrem'e yazdımaynen ya sinir oldum
valla en hemen bıçaklanmışım yaölmek filan istemiyorum
ayrıca benim karakterime ağırlık veriniremle filan olalım biz@gözlemci
Tamam işte bu haftaki bölüme bende giricem sana arkadaş olurum işte@gözlemci ben konuk oyuncu gibi olmuşum , biraz daha fazla rol istiyorum , yan başrol filan olayım benne dersin ?
iki kalem oynatmaya bakar iş
istediğimiz hiç bişey olmuyorki @gözlemci senaryoyumahfetmiş tam dolaba giriyorum aında fırlayıp kaçıyorum mantığı nedir bunun ben ki öyle bir yer bulmuşum içerdede @Çiğdem- var ben kafayımı yedimde kaçıyorumaynen ya sinir oldum
valla en hemen bıçaklanmışım yaölmek filan istemiyorum
ayrıca benim karakterime ağırlık veriniremle filan olalım biz@gözlemci
üst katta sana yer ayarlasın alt kat dolu@gözlemci ben konuk oyuncu gibi olmuşum , biraz daha fazla rol istiyorum , yan başrol filan olayım benne dersin ?
aynen öyleiki kalem oynatmaya bakar işben tehlikeyi daha gelmeden savuşturdum sen tüm oklavaları üstüne çektin senin durumunda olmak isteemzdim
istediğimiz hiç bişey olmuyorki @gözlemci senaryoyumahfetmiş tam dolaba giriyorum aında fırlayıp kaçıyorum mantığı nedir bunun ben ki öyle bir yer bulmuşum içerdede @Çiğdem- var ben kafayımı yedimde kaçıyorumrezil etmiş senaryoyu)
boşuna istekte bulunma ters köşe yapıyor
üst katta sana yer ayarlasın alt kat dolu
bana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşseaynen öylesenin dolaptan kaçmana çok şaşırdım bu arada
senaryo değişmeli hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?