Yat kalk dua et ne diyek ,Cenk'e bide laf sayıyordun deminkatil nerdeyse selime takmıştı bıçağı cenkten allah razı olsun kurtardı bizi yoksa ceydaya kavuşmadan rahmetli olacaktık
Yat kalk dua et ne diyek ,Cenk'e bide laf sayıyordun deminkatil nerdeyse selime takmıştı bıçağı cenkten allah razı olsun kurtardı bizi yoksa ceydaya kavuşmadan rahmetli olacaktık
@Çiğdem- i diziye alırsan ceydayı bırakabilirimYat kalk dua et ne diyek ,Cenk'e bide laf sayıyordun deminhaftaya alacam harunu çiğdemi
sen orda senaryona biraz renk katmalıydın ceydayı karanlıkta tek başına nereye gönderiyorsun söyle selime o götürsün karanlık köşelere kız korkmazdı bariAma senide gönderecektik bir fırsatını bulup
Haftaya sana dobra dobra bir bölüm hazırlayacağım merak etme şimdiden düşünmek lazım haftayı sana göresen orda senaryona biraz renk katmalıydın ceydayı karanlıkta tek başına nereye gönderiyorsun söyle selime o götürsün karanlık köşelere kız korkmazdı bari
Canın sağolsun napak klasiklerden öteye gidemiyoruz9. Klasik korku filmi gibi geldi bana ama başarılı, işleyiş güzel
Yat kalk dua et ne diyek ,Cenk'e bide laf sayıyordun deminhaftaya alacam harunu çiğdemi
ama ben seni gebertmek için geliyorm diziye destere ona göre yanı@Çiğdem- i diziye alırsan ceydayı bırakabilirim)
olsun ama sigorta atmışmı atmamışmı birlikte gidip bakıcazama ben seni gebertmek için geliyorm diziye destere ona göre yanı
olmazz ben senle karanlık yerlere gelmemolsun ama sigorta atmışmı atmamışmı birlikte gidip bakıcaz)
fenerle gideriz orda yanlışlıkla fener düşerse elimizde yapacak bişey yok artıkolmazz ben senle karanlık yerlere gelmem
tamam ozaman olur bakkfenerle gideriz orda yanlışlıkla fener düşerse elimizde yapacak bişey yok artık)
benim olduğum kısımlarda kızlar bol olsun başka bişey istememtamam ozaman olur bakkbakalım gözlemci yazıyor sonucta senaryoyu nasıl roller vericek bizlere bakmamız lazım 🙂🙂
benim olduğum yerlerdede sen olma oda bana yeter cnm hahahbenim olduğum kısımlarda kızlar bol olsun başka bişey istemem)
gidip gül ağalarlamı takılayım elbeteki sen nerde ben ordabenim olduğum yerlerdede sen olma oda bana yeter cnm hahah
aaaaaa gözlemci ne yaptın sengidip gül ağalarlamı takılayım elbeteki sen nerde ben ordahem sen ne karışıyorsun @gözlemci söz verdi, konuda biz muhteşem bir ikili olarak başroldeymişiz)
Teşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki buO resimler ne öyle
Okurken hemde eylendim de
Puanım:10
Hazırlayalım helegidip gül ağalarlamı takılayım elbeteki sen nerde ben ordahem sen ne karışıyorsun @gözlemci söz verdi, konuda biz muhteşem bir ikili olarak başroldeymişiz)
Teşekkürler aga sağolasın
gerçek ismimle zaten dizideyim selim var ya ordaTeşekkürler ,eylenmek derken komedi değil ki bu
Hazırlayalım helefeci birşeyler çıkarıcam yalnız bana gerçek isimlerinizi söyleyin dizide eyr alın gerisinide bana bırakın 😉
Teşekkürler aga sağolasın
Bu arada birisi 7 puana basmış kimmiş o görelim bakalım
@sürgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?