Çığlık 15.Bölüm

otomatik etiketliyorum,devam edersen etiketlerim :) eski bölümlerede bakabilriisn değişikşik olur snein için zaten 8 bölüm sonra sezon finali yapacak parodisi yani komedisi başlayacak :)
Tamamdır takip etmeye calışcam şu sıralar vize dönemleri diye belki ama takip edemeyedebilirim affına sığınırım o zaman :)

@gözlemci aga eline sağlık çok güzel bir bölüm olmuş ama ben nerdeydim :bilmem:

@cookies'te kaçırmış elinden kızı :A Bakalım Harun ne yapacak,Alper'e :D
Eyvallah aga sağolasın , Seni ya ölü buulcaz yada diri bakalım pazartesi belli olucaktır.

Coookies sahip çıkmaıyor bir türlü elindekilere :A
Sende varmi :bağır: @Nisa nin telefonunun sende ne işi var :(

Ne biliyim ben :(
Yok kardeşim sinirlenme bende de yok istesem verirmi bilmiyorum :X denemek lazım :A

Tamamdır takip etmeye calışcam şu sıralar vize dönemleri diye belki ama takip edemeyedebilirim affına sığınırım o zaman :)
Estafrullah ne zaman cnaın istiyorsa o zaman oku ,sınavlarında başarılar sizin üni baya geç yapıyormuş,bizim çoktan bitti finaller başlayacak 😉

Eyvallah aga sağolasın , Seni ya ölü buulcaz yada diri bakalım pazartesi belli olucaktır.

Yok kardeşim sinirlenme bende de yok istesem verirmi bilmiyorum :X denemek lazım :A

Estafrullah ne zaman cnaın istiyorsa o zaman oku ,sınavlarında başarılar sizin üni baya geç yapıyormuş,bizim çoktan bitti finaller başlayacak 😉
Ah ah bi türlü sahip çıkmadim kizlarima :( :( :(

.aa o zaman ndn bende var diyorsun :)

Evet bizde hep 1 hafta arayla yaptıkları için böyle oldu :)

Çığlık Yeni Bölüm Tanıtım
Alper yeni tanıştığı sevgilisi Nisa'yı kuratarabilecek mi?
Harun, Alper'e ne yapacak ?
Süpriz şekilde ölen kişi kim ?
Emre ,Çiğdem'i ne için kaçırmıştır?
Can beklemediği ne gibi olayla karşılacaktır ?
Enis nasıl ve ne şekilde ölecektir
Ali ozan amir kurtulabilicekmidir?

Hepsi ve daha fazlası yarın saat 19.30 da Favori Forumda !!

Sezon Finaline son 2 Bölüm !!!
Not: 2 Aralık Salı Sezon Finali-

@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @kvp-medya ...

Çığlık Yeni Bölüm Tanıtım
Alper yeni tanıştığı sevgilisi Nisa'yı kuratarabilecek mi?
Harun, Alper'e ne yapacak ?
Süpriz şekilde ölen kişi kim ?
Emre ,Çiğdem'i ne için kaçırmıştır?
Can beklemediği ne gibi olayla karşılacaktır ?
Enis nasıl ve ne şekilde ölecektir
Ali ozan amir kurtulabilicekmidir?

Hepsi ve daha fazlası yarın saat 19.30 da Favori Forumda !!

Sezon Finaline son 2 Bölüm !!!
Not: 2 Aralık Salı Sezon Finali-

@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @kvp-medya ...
bekliyorum aga..sonunda yarın dönüyor gibiyim :oley:

Sezon Finalini erkencikten yaapyım vallaha bıktım :D hep başa dönüyor hep başa uzamıyor konu :F bence final olacak gibi siz sezon finali yazısına aldanmayın :F
aa ben ona dikkat etmedim daha geçen hafta 8 bölüm yok muydu sezon finaline :F ne finali üretirsin bir şeyler biraz zorla kendini :bağır: