Ice_Cool_23
Favori Üye
bu etiketlemende okudum etiketledinmi bilmiyorm bildirim geldiTeşekkürler,sen bakıyormuydun bilmiyorum eklemişim senide öyle
bu etiketlemende okudum etiketledinmi bilmiyorm bildirim geldiTeşekkürler,sen bakıyormuydun bilmiyorum eklemişim senide öyle
otomatik etiketliyorum,devam edersen etiketlerim eski bölümlerede bakabilriisn değişikşik olur snein için zaten 8 bölüm sonra sezon finali yapacak parodisi yani komedisi başlayacakbu etiketlemende okudum etiketledinmi bilmiyorm bildirim geldi
Yok bea sana şaka yaptım onda yoktur ama gerçi bende var sanırım
Tamamdır takip etmeye calışcam şu sıralar vize dönemleri diye belki ama takip edemeyedebilirim affına sığınırım o zamanotomatik etiketliyorum,devam edersen etiketlerim eski bölümlerede bakabilriisn değişikşik olur snein için zaten 8 bölüm sonra sezon finali yapacak parodisi yani komedisi başlayacak
Eyvallah aga sağolasın , Seni ya ölü buulcaz yada diri bakalım pazartesi belli olucaktır.
Yok kardeşim sinirlenme bende de yok istesem verirmi bilmiyorum denemek lazım
Estafrullah ne zaman cnaın istiyorsa o zaman oku ,sınavlarında başarılar sizin üni baya geç yapıyormuş,bizim çoktan bitti finaller başlayacak 😉Tamamdır takip etmeye calışcam şu sıralar vize dönemleri diye belki ama takip edemeyedebilirim affına sığınırım o zaman
Ah ah bi türlü sahip çıkmadim kizlarimaEyvallah aga sağolasın , Seni ya ölü buulcaz yada diri bakalım pazartesi belli olucaktır.
Coookies sahip çıkmaıyor bir türlü elindekilere
Estafrullah ne zaman cnaın istiyorsa o zaman oku ,sınavlarında başarılar sizin üni baya geç yapıyormuş,bizim çoktan bitti finaller başlayacak 😉
Seninlen uğraşmak güzel oluyor kardeşim yoksa başka açıklaması olamaz...Ah ah bi türlü sahip çıkmadim kizlarima
.aa o zaman ndn bende var diyorsun
Evet bizde hep 1 hafta arayla yaptıkları için böyle olduEyvallah aga sağolasın , Seni ya ölü buulcaz yada diri bakalım pazartesi belli olucaktır.
Coookies sahip çıkmaıyor bir türlü elindekilere
Estafrullah ne zaman cnaın istiyorsa o zaman oku ,sınavlarında başarılar sizin üni baya geç yapıyormuş,bizim çoktan bitti finaller başlayacak 😉
O nası bir iş yaww Bir hafta aralıklarla sınav mı olurmuşEvet bizde hep 1 hafta arayla yaptıkları için böyle oldu
Demekki oluyomuş,Bencede garip amaO nası bir iş yaww Bir hafta aralıklarla sınav mı olurmuş
Vardır demekki bildikleriDemekki oluyomuş,Bencede garip ama
bekliyorum aga..sonunda yarın dönüyor gibiyimÇığlık Yeni Bölüm TanıtımAlper yeni tanıştığı sevgilisi Nisa'yı kuratarabilecek mi?
Harun, Alper'e ne yapacak ?
Süpriz şekilde ölen kişi kim ?
Emre ,Çiğdem'i ne için kaçırmıştır?
Can beklemediği ne gibi olayla karşılacaktır ?
Enis nasıl ve ne şekilde ölecektir
Ali ozan amir kurtulabilicekmidir?
Hepsi ve daha fazlası yarın saat 19.30 da Favori Forumda !!Not: 2 Aralık Salı Sezon Finali-
Sezon Finaline son 2 Bölüm !!!
@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @kvp-medya ...
Sezon Finalini erkencikten yaapyım vallaha bıktım hep başa dönüyor hep başa uzamıyor konu bence final olacak gibi siz sezon finali yazısına aldanmayınbekliyorum aga..sonunda yarın dönüyor gibiyim
aa ben ona dikkat etmedim daha geçen hafta 8 bölüm yok muydu sezon finaline ne finali üretirsin bir şeyler biraz zorla kendiniSezon Finalini erkencikten yaapyım vallaha bıktım hep başa dönüyor hep başa uzamıyor konu bence final olacak gibi siz sezon finali yazısına aldanmayın