@Mr.At30-40-50sinirliyim ben sanasevgilimi elimden aldin dua et etiketliyom da yanina gelmiyorumisyeeaannn
@Mr.At30-40-50sinirliyim ben sanasevgilimi elimden aldin dua et etiketliyom da yanina gelmiyorumisyeeaannn
Senaryo benim kalemimden çıkıyor Nisa sana daha fazlasını edecekO işi yapaydik eyiydi
@destere nin 2 tane sevgilisi var @Çiğdem- in desteresi var @Harunnn60 in aysunu var bana doğru düzgün birini bulmuyonhem @Nisa bana kötü davranmaz
O zaman aysunla ve nisayla dönüşümlü sevgili olalimSenaryo benim kalemimden çıkıyor Nisa sana daha fazlasını edecek
Ha yani illa yapacam diyorsan,ben sana başkasını buldumO zaman aysunla ve nisayla dönüşümlü sevgili olalim
Hayır tabiki
Hepsiyle sirasiyla olayimHayır tabikisende SeliM'den ipek'i al veya ben sana Aysun'un akrdeşini ayarlıyım o kişide giricek cuma günü ayrıca dizide başka kızlarda var hani
Fİnalimizi Aşk-ı Memnu tarzında yapacaz
Tamam ama nisayi vermem kimseyeMillet şimdi seni engelliyecekçokta etiketleme bence
Hahaah anlaştık,Çiğdem'i kargoluycamTamam ama nisayi vermem kimseyeama nisanin yaninda atıştırmalık alabilirim
Olabilir nisa bana tek başına yeterli olmaz cigdemde gerekHahaah anlaştık,Çiğdem'i kargoluycam
Tamam o da dömostrosyonOlabilir nisa bana tek başına yeterli olmaz cigdemde gerek
Hediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibiDömostrosyon ne demek
Hediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibi
Anladim ama ornek olmadiHediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?