@Mr.At30-40-50 sinirliyim ben sana sevgilimi elimden aldin dua et etiketliyom da yanina gelmiyorum isyeeaannn
@Mr.At30-40-50 sinirliyim ben sana sevgilimi elimden aldin dua et etiketliyom da yanina gelmiyorum isyeeaannn
Senaryo benim kalemimden çıkıyor Nisa sana daha fazlasını edecekO işi yapaydik eyiydi
@destere nin 2 tane sevgilisi var @Çiğdem- in desteresi var @Harunnn60 in aysunu var bana doğru düzgün birini bulmuyon hem @Nisa bana kötü davranmaz
O zaman aysunla ve nisayla dönüşümlü sevgili olalimSenaryo benim kalemimden çıkıyor Nisa sana daha fazlasını edecek
Ha yani illa yapacam diyorsan,ben sana başkasını buldumO zaman aysunla ve nisayla dönüşümlü sevgili olalim
Hayır tabiki sende SeliM'den ipek'i al veya ben sana Aysun'un akrdeşini ayarlıyım o kişide giricek cuma günü ayrıca dizide başka kızlarda var hani
Hepsiyle sirasiyla olayimHayır tabiki sende SeliM'den ipek'i al veya ben sana Aysun'un akrdeşini ayarlıyım o kişide giricek cuma günü ayrıca dizide başka kızlarda var hani
Tamam ama nisayi vermem kimseye ama nisanin yaninda atıştırmalık alabilirimMillet şimdi seni engelliyecek çokta etiketleme bence
Hahaah anlaştık,Çiğdem'i kargoluycamTamam ama nisayi vermem kimseye ama nisanin yaninda atıştırmalık alabilirim
Olabilir nisa bana tek başına yeterli olmaz cigdemde gerekHahaah anlaştık,Çiğdem'i kargoluycam
Tamam o da dömostrosyonOlabilir nisa bana tek başına yeterli olmaz cigdemde gerek
Hediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibiDömostrosyon ne demek
Hediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibi
Anladim ama ornek olmadiHediyen işte kolanın yanında bardak verilmesi gibi