'Çöp Apartman' Dizisine Yeni Bir İsim! | TRT 1

Aynen. Show TV'nin arşivi fazla, keşke diğer dizileri verseler. Hepsi 1'i mesela. :A

Gündüzleri şu sıralar Acemi Cadı'yı bırakıp Sihirli Annem'in 2011 versiyonuna merak saldım. İlk 30 - 35 bölümü izleyip bırakacağım. :A
Aynen ya 3 5 dizi döndürüyorlar kanalda. :A
Ben de aklıma gelmediğinden izlemiyorum. Sihirli Annem'e ben de bakmaya başladım ama ben sahne sahne bakıyorum. Ama 2003 bölümlerine. 2011 bölümlerine geçen yaz bakıyordum da bir süre sonra saçmaladılar. Hele kopya Pakizeler konusunda. :F

Peki bu bayan aynı anda Kırmızı Odanında esin kaynağımıydı?

Aynen abi, yazar Kırmızı Oda'nın da esin kaynağı.
Aynen ya 3 5 dizi döndürüyorlar kanalda. :A
Ben de aklıma gelmediğinden izlemiyorum. Sihirli Annem'e ben de bakmaya başladım ama ben sahne sahne bakıyorum. Ama 2003 bölümlerine. 2011 bölümlerine geçen yaz bakıyordum da bir süre sonra saçmaladılar. Hele kopya Pakizeler konusunda. :F

Kopya Pakize konularını abarttıkça abarttılar, o bölümlere sahne sahne baktım ama soğudum. :A Ne varsa ilk bölümlerde var. :A

@pompy Pakize konusunu reyting için mi yaptılar sence?

Aynen abi, yazar Kırmızı Oda'nın da esin kaynağı.

Kopya Pakize konularını abarttıkça abarttılar, o bölümlere sahne sahne baktım ama soğudum. :A Ne varsa ilk bölümlerde var. :A

@pompy Pakize konusunu reyting için mi yaptılar sence?
Aynen tek 1 Kopya Pakize olsa iyi evren gibi bir yere gidip 50 küsur Kopya Pakize çıkıyordu. :A
Ben de bir yorum yapayım bence reyting için yapıp kaybetmiş olabilirler. :A

Aynen tek 1 Kopya Pakize olsa iyi evren gibi bir yere gidip 50 küsur Kopya Pakize çıkıyordu. :A
Ben de bir yorum yapayım bence reyting için yapıp kaybetmiş olabilirler. :A

Şatoda 10 tane Pakize oluyordu, kimse görmüyordu. :A Sen şunu yap, o şunu yapsın deyip deyip durdu. Bir süre sonra aşırı sıktı bu mevzular. Ayrıca Nevra Serezli, Gül Onat, Süeda Çil vs. ayrılınca dizinin tadı tuzu kalmamıştı.

Ellerinde patladı o yöntem. :A

Şatoda 10 tane Pakize oluyordu, kimse görmüyordu. :A Sen şunu yap, o şunu yapsın deyip deyip durdu. Bir süre sonra aşırı sıktı bu mevzular. Ayrıca Nevra Serezli, Gül Onat, Süeda Çil vs. ayrılınca dizinin tadı tuzu kalmamıştı.

Ellerinde patladı o yöntem. :A
Aynen ya her şeyiyle saçma bir Sihirli Annem olmuştu ama yine iyi kötü izleniyordu. :A
Aynen ama ellerinde patlamasına rağmen çok kullandılar bir bu bir de Parmak Pakize. :A

Aynen ya her şeyiyle saçma bir Sihirli Annem olmuştu ama yine iyi kötü izleniyordu. :A
Aynen ama ellerinde patlamasına rağmen çok kullandılar bir bu bir de Parmak Pakize. :A

2011'in sadece ilk 35 bölümü güzeldi, diğerleri işe yaramaz. :A Parmak Pakize, kopya Pakize, şu Pakize, bu Pakize başımıza çıkarttılar. :A

Aynen çok oynadılar Pakize ile ama benim için Firuze, Avni. Ve diğer oyuncular gidince bitti gibi oldu dizi. :A

Günlük dizi olunca Nevra Serezli ve Gül Onat tempoya uyum sağlayamaz diye çıkmış olabilir tamam ama Firuze'nin çıkması, Çilek'in çıkması tamamen bitirdi. Yine izlendi ama İnci Türkay'ın hatrına.

Avni'de mi çıkmıştı diziden? (b)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Günlük dizi olunca Nevra Serezli ve Gül Onat tempoya uyum sağlayamaz diye çıkmış olabilir tamam ama Firuze'nin çıkması, Çilek'in çıkması tamamen bitirdi. Yine izlendi ama İnci Türkay'ın hatrına.

Avni'de mi çıkmıştı diziden? (b)
Yo onlar ücrette zamma gitmediler diye ayrıldılar.
Aynen o sa çıkmıştı.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Ben günlük dizi olunca ayrıldılar zannediyordum, usta oyuncular zam isterler ama niye öyle bir şey oldu acaba...

Avni'nin ayrıldığını bilmiyordum. 😱
Yo günlük dizi olunca ayrıldılar. Sanırım onun çekim süresi fazla olacak diye iistediler zammı, öyle okumuştum.
Ben de bilmiyordum Youtube'daki bölümün altına yazmışlardı oradan öğrendim. :A

• İlginç
Yo günlük dizi olunca ayrıldılar. Sanırım onun çekim süresi fazla olacak diye iistediler zammı, öyle okumuştum.
Ben de bilmiyordum Youtube'daki bölümün altına yazmışlardı oradan öğrendim. :A

Haa, olay şimdi anlaşıldı. :A Günlük olunca zam istediler, ama yapım vermedi. :F Normal, ama dizi için çok kötü olmuştu. Film çekilecek diyorlardı, Nevra Serezli oynar mı bilmiyorum ama Gül Onat oynamalı.

Bölümlere gelen yorumlar "2020 hala daha izliyoruz" şeklinde olduğu için hiç bakmıyorum.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Haa, olay şimdi anlaşıldı. :A Günlük olunca zam istediler, ama yapım vermedi. :F Normal, ama dizi için çok kötü olmuştu. Film çekilecek diyorlardı, Nevra Serezli oynar mı bilmiyorum ama Gül Onat oynamalı.

Bölümlere gelen yorumlar "2020 hala daha izliyoruz" şeklinde olduğu için hiç bakmıyorum.
O filmin adi var ama gelişmesi yok. Keşke çekilse de Nevra Serezli'de oynasa Gül Onat'da oynasa.
E o yorumların ne sakıncası var? :A

O filmin adi var ama gelişmesi yok. Keşke çekilse de Nevra Serezli'de oynasa Gül Onat'da oynasa.
E o yorumların ne sakıncası var? :A

Her videoya o yorumlardan yüzlerce geliyor. :A O yüzden inmeye üşeniyorum, bölümü izliyor geçiyorum.

Nevra Serezli şuan 76 yaşında, en son çekildiğinde 67 68 yaşındaydı. Şimdi oynar mı bilmiyorum yaşından dolayı, ama Gül Onat' ile birlikte görmek isterim ikisini ben.

Her videoya o yorumlardan yüzlerce geliyor. :A O yüzden inmeye üşeniyorum, bölümü izliyor geçiyorum.

Nevra Serezli şuan 76 yaşında, en son çekildiğinde 67 68 yaşındaydı. Şimdi oynar mı bilmiyorum yaşından dolayı, ama Gül Onat' ile birlikte görmek isterim ikisini ben.
Ben yorumlara hiç bakmıyorum ondan da bilmiyordum öyle bir şey geldiğini geçen bir Cem'in bayıldığı sahnedeki yorumlara baktım. :A
Bence kendisini çok zorlayacak bir senaryo vermezlerse oynar. Aynen ya o ikiliyi ben de özledim de Taci ne olacak onu kim seslendirebilir onu bilemiyorum.

• Beğendim