Sohbet & Muhabbet Konusu

Bu pahalılıkla yakında oynanacak düğünde kalmayacak :A

Gençleri rahat bıraksana :F :F

Asgari ücret 2011 in brüt tutarı 837,00 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 658,95 lira olarak açıklandı. Çalışanları ilgilendiren asgari ücret 2011 un net hesabı ve işverene maliyeti aşağıda hesaplanmıştır.

Ay ortası iş başı yapmışdım, ilk bankaya başladığımda kadrolu değildim.

800 civarı olmalı.

Hey gidi yıllar.
Meghan gacısı da @serhatt ve @Emre Ozansoy gibi patlamış :A:A @Dosi @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆

Asgari ücret 2011 in brüt tutarı 837,00 TL olarak, asgari ücret 2011 in net tutarı 658,95 lira olarak açıklandı. Çalışanları ilgilendiren asgari ücret 2011 un net hesabı ve işverene maliyeti aşağıda hesaplanmıştır.

Ay ortası iş başı yapmışdım, ilk bankaya başladığımda kadrolu değildim.

800 civarı olmalı.

Bir herifi elinde tutamadı beceriksiz. .ss
Serhat ve @Emre Ozansoy grubu çok kudurmuş :F:F

Altında ki yorumlarda Babası arap olduğu için seremoniye alınmadı ile ilgili yorum çok gördüm.
Daha öncede buna benzer videolar görmüşdüm..
Öğretmenler yada yöneticler tarafından küçümsenen yada başarılı olacağına inanılmayan öğrencilerin mezuniyet anlarında ki tepkileri ile. İlgili..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Yaparmıydınız? Yaptınız mı?

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @BARON疼痛 @xemrexxx @12.Adam

Altında ki yorumlarda Babası arap olduğu için seremoniye alınmadı ile ilgili yorum çok gördüm.
Öğretmenler yada yöneticler tarafından küçümsenen yada başarılı olacağına inanılmayan öğrencilerin mezuniyet anlarında ki tepkileri ile. İlgili..

Siz ne düşünüyorsunuz?

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @BARON疼痛 @xemrexxx @12.Adam

Öğretmen kızı kardeşi ablası olarak asla yapmazdım

Siz ne düşünüyorsunuz?

Tam anlamadım ama eğitimci herkese eşit olmalıdır.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yazık cidden yazık. Geçen yıllarda bizim ülkemizde de gündem olmuştu bu tarz birşey. Suriyeli diye oyuna alınmamıştı sanırım. Ne olursa olsun insan olduğumuzu unutmamalıyız.

Sevmediğim tek bir ırk var insan malesef. Her gün yeni iğrenç bir haber, korkunç bir olay, okumama yada izlememe rağmen her gün şaşırıyorum bir şeylere halen.

100 bini çok severdim ben renginden dolayı :D

Birde bozuk 50 bin vardı en sevdiğim o büyük diye
oooo daha bizde yokken onlar basmış önceden parayı 😱:F
Ekli dosyayı görüntüle 134999
Eski para yahu hatırlamadin mi 2004 ten ytl den önceki paralar bunlar :D

• İlginç
Reactions: HollyDemon ☾☆
işte şimdi yandık :( @Yakamoz-Asi

@Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Bully

Sinemaya gittim gençler.. Okullar kapalı olduğundan liseler sevişmek için tercih etmiş, muck muck sesler eşliğinde filmimi izledim 😂😂😂😂 İlk haftasında gidemediğim Amatör filmine gittim.

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @batuhankaralar @xemrexxx

Ahh abim nelere maruz kalmışsın öyle :A

Bu pahalılıkla yakında oynanacak düğünde kalmayacak :A

UYARI DUYURULARI
@xdragxx , @Dosi den kınama cezası aldı. Ceza puanı 1 :A

Gençleri rahat bıraksana :F :F

Hey gidi yıllar.

Bir herifi elinde tutamadı beceriksiz. .ss

Tam anlamadım ama eğitimci herkese eşit olmalıdır.

Bu alana bir cevap yazın...