Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuz ikiz çarpıklar bakın @Alos un yıllardır beklediği beyaz atlı şehzade buymuş :A ne diyorsunuz :X @12.Adam @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Emre Ozansoy

Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor. :A
Arkadaşlar bu adama dolandırıcı diyorlar gerçek adı başkaymış hatta yıllar önce Show Haber'e de çıkmış. :A

Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor. :A

Aynen o açıdan ben de ohh diyorum. :A

Ayol neden tutuklamamışlar musibeti?
Daha çok serhatı ve @Emre Ozansoy u çağırıyor gibi +18 işler için :A :A @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @cookies @The_Erinch

Şuna bak takip de kabul etmiyor 😱
Ne takibi be?
------

Daha çok serhatı ve @Emre Ozansoy u çağırıyor gibi +18 işler için :A :A @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @cookies @The_Erinch

Kervan olmadığına göre kendi payına düşeni o çok iyi biliyor. :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kuz @Forumdash ı da oraya mı gönderdin yoksa en son atm de böyle görüntülenmişsiniz :A

Kadın ,yaşlı adamcağızın kart şifresini öğrenmiş olabilir, kart sıkıştı bahanesiyle paraları indirmesin. :A
@Angelica @serhatt @Forumdash @Alos @mrt-06 @Yakamoz-Asi @cookies @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @Dosi @ozmoturk @Zeyno @Özgür

Kadın ,yaşlı adamcağızın kart şifresini öğrenmiş olabilir, kart sıkıştı bahanesiyle paraları indirmesin. :A
@Angelica @serhatt @Forumdash @Alos @mrt-06 @Yakamoz-Asi @cookies @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @Dosi @ozmoturk @Zeyno @Özgür
Lo bak, @serhatt ın hayali :A :A ama Şeyma yaşıyor :A:A @Angelica @Alos @Yakamoz-Asi

Aynen o açıdan ben de ohh diyorum. :A

Ben 12 tane nafaka alıyorum bu ecünnü çok geride kalmış. :F

Bence meslek edindi... Okul derslerinde anlatılabilir 🤭🤭🤭

:ASence @xemrexxx hayalini başkasına yaşatır mı
Kuz teneşir de paklamaz bunları 😱 @Yakamoz-Asi @Alos @Dosi @Zeyno @Özgür @ozmoturk @offensive

Bu alana bir cevap yazın...