Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen kaç erkek tanıyorsun ?
Lo @Forumdash Faruk gelince @serhatt da @Maskeli Fedai yi böyle saklamıştı melun yalının balkonundan düştüğü için yırtmıştı :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Lo @Forumdash Faruk gelince @serhatt da @Maskeli Fedai yi böyle saklamıştım melun yalının balkonundan düştüğü için yırtmıştı :A

Sen İkisiyle de aşna fişne mi yapıyordun da Ikisini sakladın ? :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Lo @Forumdash Faruk gelince @serhatt da @Maskeli Fedai yi böyle saklamıştım melun yalının balkonundan düştüğü için yırtmıştı :A

Maskeliyle bu riski alacak kadar düşmedim daha. :A

• Güldürdün
Kuz resmen enerciii öldüren gelişmeler, dilan ablam ve kocişi kredi kartı dolandırıcılığı yapıyormuş 😱 @serhatt @Alos @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Zeyno @Dosi @batuhankaralar @Özgür @ozmoturk @cookies @Emre Ozansoy

Kuz resmen enerciii öldüren gelişmeler, dilan ablam ve kocişi kredi kartı dolandırıcılığı yapıyormuş 😱 @serhatt @Alos @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Zeyno @Dosi @batuhankaralar @Özgür @ozmoturk @cookies @Emre Ozansoy

Balon patladı çok şımarmışlardı hadi bakalım. :Z

Hani bu adam gözaltına alınmıştı 😂

• Güldürdün

Bu alana bir cevap yazın...