Diğer türlü +18 olur zaten sırt sırta vermeniz daha doğru
Önyargılı davranmak güzel birşey değil. Nagihan ve Turabi iyi yarışmacılar fakat kendilerini sürekli en yüksekte görmeleri çok itici. Daha bu yarışmacıları tanımadık ve nasıl bir Survivor yaşayacaklar bilmiyoruz.Turabi gönderi paylaşmış 2023 yarışmacıları için. Orayı oyun sanmayın falan demiş. Nagihan'ım da hikayesinde yanıt vermiş ona. Aynen öyle şampiyon, gerçek Survivor'ı bizler dibine kadar yaşadık bir daha da bizler gibisi gelmeyecek demiş. Çok doğru! @Hazem
Tanıtım bile kötü idi şans vermem gibi internetten.Önyargılı davranmak güzel birşey değil. Nagihan ve Turabi iyi yarışmacılar fakat kendilerini sürekli en yüksekte görmeleri çok itici. Daha bu yarışmacıları tanımadık ve nasıl bir Survivor yaşayacaklar bilmiyoruz.
EN ÖNDEKİ ERKEK KİM ? @Dosi
Evrim, Batuş, Nisa sondaki ismi tanımıyorum.Kim bunlar ayol??
İlgilenmiyorum hiçbiriyle.Evrim, Batuş, Nisa sondaki ismi tanımıyorum.
Ok.İlgilenmiyorum hiçbiriyle.
EN ÖNDEKİ ERKEK KİM ? @Dosi
Kim bunlar ayol??
Taha mıydı neydi adı batuşa araba kaybettirmişti arkadaşınıza sorduk oyunundaAnlayamadık valla
@serhatt , bak emre şıp diye bildi. Teşekkürler.Taha mıydı neydi adı batuşa araba kaybettirmişti arkadaşınıza sorduk oyununda
Heyatım ben gereksiz bilgiler ansiklopedisiyim @Angelica yaptığı 1001 çeşit yemeği ; @serhatt ın yatağına girdiği yüzlerce erkeğin ismini ; @Dosi nin maaş bordrolarını ; @Yakamoz-Asi nün İsviçre nin dağlarında kovaladığı Heidileri ; @Maskeli Fedai rüyalarında Turabi ile birlikte direk dansı yaptığı direklerin konumunu falan hep bilirim @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @cookies @Zeyno @Özgür @Cervantes @DarkLegenD@serhatt , bak emre şıp diye bildi. Teşekkürler.
Çukur'un Aliço'suHeyatım ben gereksiz bilgiler ansiklopedisiyim @Angelica yaptığı 1001 çeşit yemeği ; @serhatt ın yatağına girdiği yüzlerce erkeğin ismini ; @Dosi nin maaş bordrolarını ; @Yakamoz-Asi nün İsviçre nin dağlarında kovaladığı Heidileri ; @Maskeli Fedai rüyalarında Turabi ile birlikte direk dansı yaptığı direklerin konumunu falan hep bilirim @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @cookies @Zeyno @Özgür @Cervantes @DarkLegenD
Heyatım ben gereksiz bilgiler ansiklopedisiyim @Angelica yaptığı 1001 çeşit yemeği ; @serhatt ın yatağına girdiği yüzlerce erkeğin ismini ; @Dosi nin maaş bordrolarını ; @Yakamoz-Asi nün İsviçre nin dağlarında kovaladığı Heidileri ; @Maskeli Fedai rüyalarında Turabi ile birlikte direk dansı yaptığı direklerin konumunu falan hep bilirim @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @cookies @Zeyno @Özgür @Cervantes @DarkLegenD
Bol Yağlı mı yaparsın az yağlı mı? Tereyağı katar mısın?Say bakalım ben ne yemekler yapıyormuşum