Macun abimin genel kitle üzerinde etkisi vardır güveniyorum kendisineAcunun Sms işlerken konuşup Evrim ve Ayşeyi sürekli terslemesinin iki sonucu olabilir.
1 Semasını kurtarır
2 Ayşeye oy yağar.
Yarına göreceğiz.
Macun abimin genel kitle üzerinde etkisi vardır güveniyorum kendisineAcunun Sms işlerken konuşup Evrim ve Ayşeyi sürekli terslemesinin iki sonucu olabilir.
1 Semasını kurtarır
2 Ayşeye oy yağar.
Yarına göreceğiz.
Ben macunun yaptığı 2.ünlülrr takımını kabul etmiyorum hala birleşmeye kalan 9 kişi bence ünlüler takımı
@Angelica nın barış sevgisi karşısında biz de böyleyiz@MasacRE @The_Erinch @Cervantes @Maskeli Fedai @Alos @dosimosi @12.Adam
Seda euroları basmış ikizine diyollaKurban ol sen benim barış sevgime beee![]()
------
Sema gider bence ki Evrime oyunda yardım etmesi Ayşeye eksi yazdı bence
Seda euroları basmış ikisine diyolla![]()
Acun izin vermez semaya Sema gider nagi direkt şampiyon olurSema düzelmeyen hastalığım var demiş çekilecek diorlar
Acun izin vermez semaya Sema gider nagi direkt şampiyon olur
Teyzoş seni sollamışlar😱

SkandalVallab bilemiyorum öyle okudum ya
fena sollamış hemde ben Barışa 1 tne atmıştım
------
@xemrexxx bu sayfa demiş bakEkli dosyayı görüntüle 117656
Bu da seni geçti heeVallab bilemiyorum öyle okudum ya
fena sollamış hemde ben Barışa 1 tne atmıştım
------
@xemrexxx bu sayfa demiş bakEkli dosyayı görüntüle 117656
Powerpuff girls grubu kimlerden oluşuyor?Bizim forumun winx kulübü de @Çiğdem @serhatt @Angelica @dosimosi @Zeyno ve @Alos galiba@The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Maskeli Fedai
En namuslu winx benimBizim forumun winx kulübü de @Çiğdem @serhatt @Angelica @dosimosi @Zeyno ve @Alos galiba@The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Maskeli Fedai
Bizim forumun winx kulübü de @Çiğdem @serhatt @Angelica @dosimosi @Zeyno ve @Alos galiba@The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Maskeli Fedai
Evrimle Ayşe haketti 10 milyon insanın izledi programda çekinmeden kumpas kurdular, Acun bozmasa bu işi daha çok tepki çekerdi 😂
Aman boşver teyzoş oynayalıö şöyle@xemrexxx in dediği gibi ikiside hak etti yasinde uyarılmakta haklıydı bundada doğru yaptı ne demek kumpas kurma ya Batuhan bunu patlattı iyide etti inşAllah Ayşe elenir![]()
Kız @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock nerede yoksa cia güçlerinle Nisa gibi kurvateledin mi onları![]()
Batuhanın bakışları dün herkes kopmuş Batuhanın bakışlarına ya