Artık kaybederse seni forumdan kovarız iyi oldu bu bir de gökhan ı seçmişŞampiyonum parkurları parçalamaya kaldığı yerden devam ediyor. Kudur @xemrexxx
Artık kaybederse seni forumdan kovarız iyi oldu bu bir de gökhan ı seçmişŞampiyonum parkurları parçalamaya kaldığı yerden devam ediyor. Kudur @xemrexxx
Sultanım dediği de Kabil'di galiba... Skandal resmen. 😱Ayran gönüllü bizim Hainli Fedai
Asıl seni forumdan kovmak gerek. Desteklediğin kişinin rezillikleri bitmek bilmiyor.Artık kaybederse seni forumdan kovarız iyi oldu bu bir de gökhan ı seçmiş
Evet hem Seda'yı hem Yağmur'u hem de Nisa'yı seviyor @Maskeli FedaiSultanım dediği de Kabil'di galiba... Skandal resmen. 😱
Ona mı taktın? Öyle geldi içimden öyle yazdım.
Barış sayı alırsa ünlüler kazanır yarın bence sonra seyret cümbüşüNisa girmez potaya ya o kadar da değil
------
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
Napmış 😱Asıl seni forumdan kovmak gerek. Desteklediğin kişinin rezillikleri bitmek bilmiyor.
Fragmana bakmadın mı? "Tek bacağıyla" yenileceğini anlayıp oyundan kaçıyor .Napmış 😱
Yarışmaması kendi takım arkadaşlarına karşı saygısızlıkŞu racona bakın be 💪💪🙏💖💖❤️💖💖💖💖💯 Herkes biat etsin @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @dosimosi @Angelica @Alos @Sherlock @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @DarkLegenD
Ben kadın yarışmacı elensin istiyorum. Yağmur'u potaya sokamazlarsa nasıl gidecek kız. O gitmiyorsa da Evrim veya Ayşe gitsin o zaman.Bir yorum gördüm ki nasıl doğru geldi..Ama bir okadarda gerildim.
4 dokunulmazlığı gönüller kaybediyor.
Yağmur daha uzun süredir burada daha çok emeği var deyip Nisa yazıyorlar.
Diğerindede hep kız yazdık Gökhan zayıf deyip. Gökhan yazıyorlar.
ve gene yağmur potaya girmiyor ..
ülkenin hepsi yağmur potaya girsin diye bekliyor ama şu anıl Berkan seda suda ve hikmet kolonisi görmemek ve birbirlerine yaranmak adına.
deli ettiler
vallahi ne Ayşe ne evrim..
yağmur gitmeli @MasacRE
HOŞTTTTTTTTTTTTT.Şu racona bakın be 💪💪🙏💖💖❤️💖💖💖💖💯 Herkes biat etsin @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @dosimosi @Angelica @Alos @Sherlock @Emre Ozansoy @The_Erinch @Forumdash @DarkLegenD
Gelsin bana ben unuttururum derdini tasasını.
Niye ağliyim sponsoru basmış botu
Nisa girmez potaya ya o kadar da değil
------
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
Sevmeyelim de taşa mı dönelim be kardeşim..@Maskeli Fedai yedek bozuntusunu mu seviyor? 😱