Bu çirkinellaya bırakmam Ogeday'ı.
Bu çirkinellaya bırakmam Ogeday'ı.
Beğeni almak için survivor A da yorum yapıyor artık dizileri bıraktı marul @Dosi @Angelica @ForumdashBu çirkinellaya bırakmam Ogeday'ı.
Beğeni almak için survivor A da yorum yapıyor artık dizileri bıraktı marul @Dosi @Angelica @Forumdash
Çamur atma be hoşt.Beğeni almak için survivor A da yorum yapıyor artık dizileri bıraktı marul @Dosi @Angelica @Forumdash
Aramızda oluşan kültürel fark beni çok üzüyor..Yunanistan Survivor'ına bak.
Yunanistan Survivor'ına bak.
Sen geride kalmışsın sanırım teyzoş deniz hiç dizi yorumunu bırakırmı
Çamur atma be hoşt.
Sude nin aklındakiler @MasacRE @Maskeli Fedai @DosiAramızda oluşan kültürel fark beni çok üzüyor..
Dünya ileri giderken nasılda geriye gidiyoruz.
Bu Fragman bile ufacık örneğidir.
Iyyy kim ne yapsın bu ecünnüyü be.Sude nin aklındakiler @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
survivor masterchef tvit paylasimlari on Instagram: "Videoyu sonuna kadar izleyin jspwdkdowkkdd #survivorallstar2022 #survivor2022allstar #mertöcal #sudeburcu"
3,152 likes, 74 comments - plusvivor on March 23, 2022: "Videoyu sonuna kadar izleyin jspwdkdowkkdd #survivorallstar2022 #survivor2022allstar #mertöcal #sudeburcu".www.instagram.com
Mert şapmışIyyy kim ne yapsın bu ecünnüyü be.
Ben varken yüzüne bile bakmaz bunun.Mert şapmış
Snn kabusun resmenBen varken yüzüne bile bakmaz bunun.
İzlemediğim için no problem. Çatla.
Atakanla Ogeday soyunsa izlersinİzlemediğim için no problem. Çatla.
Soyunmadıkları için.Atakanla Ogeday soyunsa izlersin
Seni edep ahlak odasına atma zamanı gelmişSoyunmadıkları için.
Dikkat et de seni sokmayayım o odaya.Seni edep ahlak odasına atma zamanı gelmiş
Edis ne alaka??? Yunanistanda meshur sankiYunanistan Survivor'ına bak.
Yunanistan yarışmacıları da bizim birleşme partisine geliyor, ortak yayın gibi bir şey.Edis ne alaka??? Yunanistanda meshur sanki
Neden üzüldün? Kızlar spor büstüyeri giymiş Konseyde de tişört giymişler Bizimkilere benziyorlar
Ne zaman yayınlancak?Yunanistan yarışmacıları da bizim birleşme partisine geliyor, ortak yayın gibi bir şey.
Bizim Survivor'dan daha iyi olduğu kesin.