bilerek ilgi için yapılmış bir şey bu yüzden AllStar artık doğal gelmiyor herkes bir rol bulup oynuyorİki tane manyağı sürgün adasına kapatırsanız böyle bir görüntü ortaya çıkar ancak zaten
Yasin böyle bir tip zaten ya. 2020'de de vardı bu tarz hareketleri. Genel olarak rol yapan bir tip ama All Star'a özgü değil bu hareketleribilerek ilgi için yapılmış bir şey bu yüzden AllStar artık doğal gelmiyor herkes bir rol bulup oynuyor
3T çakması doğal bulmuyorum bana öyle gelmiyorYasin böyle bir tip zaten ya. 2020'de de vardı bu tarz hareketleri. Genel olarak rol yapan bir tip ama All Star'a özgü değil bu hareketleri
Sadece o olsa iyi @Sherlock leşi de @Maskeli Fedai leşi de izliyor. Tüylerim ürpertiyor böyle sanatsever insanların zamanını böyle bir programla çarçur etmeleri... Ama atsan atılmaz satsan satılmaz, yoldaş işte... @MasacRE@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bu adamı SABAR'dan atmak için daha neyi bekliyorsunuz? Resmen açık açık "Survivor izlemeye devam edeceğim." diyor.
2020 modunu açarsa korkun reisimden..Yine bulmuşsun kendine destekleyecek loser birilerini kütük Papatyayı sürgüne yolladık bile bu hafta zaten. Sercan da çok kötü başladı sezona. Biraz toparlanır gibi oldu ama hiçbir şekilde şampiyon olmaz o adamdan
------
Son 20'ye kalmak da çok büyük başarı gerçekten
Bu aralar beklenen aktifliğimi yapamadım ama geri döneceğimSenin için dün izledim. Sende yoktun bir daha bakmam
Sana iyi olmuş. O kısma bakmamıştım. Sadece oyuna baktım.
@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bu adamı SABAR'dan atmak için daha neyi bekliyorsunuz? Resmen açık açık "Survivor izlemeye devam edeceğim." diyor.
Kütük dostum gerekeni söylemiş MEnes'i şutlayacağız yoldaşlarını Survivor macerasında yalnız bıraktığı için.. @SherlockSadece o olsa iyi @Sherlock leşi de @Maskeli Fedai leşi de izliyor. Tüylerim ürpertiyor böyle sanatsever insanların zamanını böyle bir programla çarçur etmeleri... Ama atsan atılmaz satsan satılmaz, yoldaş işte... @MasacRE
Yasin böyle bir tip zaten ya. 2020'de de vardı bu tarz hareketleri. Genel olarak rol yapan bir tip ama All Star'a özgü değil bu hareketleri
Tam tersi bu kadar rol yapan tipin içinde Yasin ve Yunus Emre yarışmanın onurunu kurtarıyor.. Reality veren adamlar baş tacıdır..bilerek ilgi için yapılmış bir şey bu yüzden AllStar artık doğal gelmiyor herkes bir rol bulup oynuyor
Neden acaba sen bilirsin melunbaşı @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Dosi @Angelica @Alos @The_Erinch @Yakamoz-Asi @ForumdashTam tersi bu kadar rol yapan tipin içinde Yasin ve Yunus Emre yarışmanın onurunu kurtarıyor.. Reality veren adamlar baş tacıdır..
Ben oynarım ikisiyle de.Neden acaba sen bilirsin melunbaşı @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Dosi @Angelica @Alos @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 115145
Nerede oynarsınBen oynarım ikisiyle de.
Orasını söylemeyeyim.Nerede oynarsın
Neden acaba sen bilirsin melunbaşı @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Dosi @Angelica @Alos @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 115145
Yasin İle Yunus EmreBende teyzoş buna ne zaman yorum yapacak diyordum Nisa yüzünden tabii