TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Eski Sercan yok ama :A Batuhan'a ne oldu :A
Bu sene Turabi olsaydı ilk kez onu desteklerdim. Bu sene favori görülen herkes bi değişik :A
Bireyseli beklesinler :A Batuhan matuhan uğraşılmaz bu sene :A

Ah ah bu kadroda nasıl olmaz anlam veremedim.. Eksikliği hissediliyor Turbo'nun..

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bireyseli beklesinler :A Batuhan matuhan uğraşılmaz bu sene :A

Ah ah bu kadroda nasıl olmaz anlam veremedim.. Eksikliği hissediliyor Turbo'nun..
Turbo Twitter'da yorum yapıp duruyor. Belki bakmışsındır :A
Acun habire yarışmacı getirip duruyor. Bireysel anca 2 ay sonra olur, od A belki :A
Aşk-ı Memnu olmuş ortalık. Bu sene bakmıyorum. Arada tek tük. Aycan kaçtı en iyisini yaparak :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Turbo Twitter'da yorum yapıp duruyor. Belki bakmışsındır :A
Acun habire yarışmacı getirip duruyor. Bireysel anca 2 ay sonra olur, od A belki :A
Aşk-ı Memnu olmuş ortalık. Bu sene bakmıyorum. Arada tek tük. Aycan kaçtı en iyisini yaparak :A
Turabi, Twitter'da panaromacılık oynuyormuş denk geldim öyle :A Gerçi o Miami'deki villasından fırsat bulamamış herhalde :A

Acun reisim Aşkvivor'a çevirdi koskoca yarışmayı ama Yunus Emre ve Ayı Hikmet geçtiğimiz günlerde ettikleri kavgalara yarışmanın onurunu kurtardılar..

Turabi, Twitter'da panaromacılık oynuyormuş denk geldim öyle :A Gerçi o Miami'deki villasından fırsat bulamamış herhalde :A

Acun reisim Aşkvivor'a çevirdi koskoca yarışmayı ama Yunus Emre ve Ayı Hikmet geçtiğimiz günlerde ettikleri kavgalara yarışmanın onurunu kurtardılar..
Torosların kaplanı Hikmet demek istedin. O da Sercan'da eski performansını geri getirse ortalık şenlenir :A Hikmet'i severim ben 2019'dan beri :A

• İlginç
Torosların kaplanı Hikmet demek istedin. O da Sercan'da eski performansını geri getirse ortalık şenlenir :A Hikmet'i severim ben 2019'dan beri :A
Hikmet'i seven ender kişilerdensin o zaman Dosi hanım.. 2019'da pek sevilmezdi ama bu sene seviliyor :A

Senin Mert hızlı çıktı..

• Güldürdün
Hikmet'i seven ender kişilerdensin o zaman Dosi hanım.. 2019'da pek sevilmezdi ama bu sene seviliyor :A

Senin Mert hızlı çıktı..
Nagihan'ın erkek versiyonu derdim ona :A 2019'da ağlak Atakan'ı iyi çıldırtıyordu :A bu sene Atakan geldi yine bulaştı bakalım (mavilerdeki Atakan'ı diyorum :A )

Mert'i pek sevmem. O sene gıcıktı diye buradakilere inat Mert diyordum :A
Adam Best Model of The World'u da kazanmış biri. Kızlar peşinde pervane :A

• Güldürdün
Nagihan'ın erkek versiyonu derdim ona :A 2019'da ağlak Atakan'ı iyi çıldırtıyordu :A bu sene Atakan geldi yine bulaştı bakalım (mavilerdeki Atakan'ı diyorum :A )

Mert'i pek sevmem. O sene gıcıktı diye buradakilere inat Mert diyordum :A
Adam Best Model of The World'u da kazanmış biri. Kızlar peşinde pervane :A
Hikmet o sezonun şampiyonu olan boksörü bile dövmüştü.. Valla adamın şakası yok indirir çoğunu.. :A

Ahahahaha valla o hengamede millet birbirini yerken adam gönül işleri kovalamış helal olsun.. @Bully reisim derdi ona..

• Güldürdün
Konsey alanıymış konuştukları yer, bunlar da bir şekilde halledip bitirseler artık dertlerini. Yoksa bunların olaylarını izlemekten gına geldi.

Bu arada futbol oyununu izlemek yerine Kardeşlerim mi izlesem acaba? :A @EmreCan
İzle ben kumandayı bulamıyorum. :/